avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Activitate comerciala intr-un apartament situat in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Activitate comerciala intr-un apartament situat in bloc cu destinatie mixta (parter, et.1 spatii comerciale, et.2,3,4 apartamente)

Societate comerciala infiintata in 2018 cu sediul social si punct de lucru cu activitate, aflata intr-un apartament la et.2, avand la infiintare acordul scris al vecinilor in plan orizontal si al vecinilor in plan vertical (dedesubt), stampila si semnatura asociatiei de locatari, cu obiect de activitate - intretinere corporala si de infrumusetare- cu un program intre orele 9-21, intampin obstructionarea activitatii din partea vecinului de deasupra, fara un motiv intemeiat ( “ nu vrea el”). Care e procedura de actionare in instanta prin care societatea sa poata sa-si desfasoare activitatea si sa nu intampine piedici din partea acestui locatar? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:46, 6 Februarie 2020
Sunteti proprietari sau locatari?
In opinia mea, trebuie sa mergeti mai intai la asociatie.
Spuneti ca aveti acordul vecinilor pe plan orizontal si vertical (dedesubt), dar pe plan vertical inseamna si vecinul de deasupra, aveti acordul acestuia?
Ei, se mai intampla sa mai fie cate unul - Gica Contra. Puteti ajunge in instanta si aici este dificil de zis care va fi solutia finala. Trebuie incercat, in fond acesta este mijlocul dvs. de trai !
Dar spuneti-ne, ce inseamna ... intampin obstructionarea activitatii din partea vecinului de deasupra, fara un motiv intemeiat ... Sta cu paru' la usa? Goneste clientii? Pentru ca ac de cojocu'lui s-ar gasi undeva in zona ordinei publice... Zic si eu.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor pentru inchiriere apartament unui s.r.l ContSters205298 ContSters205298 Vreau sa închiriez locuinţa unui s.r.l, am nevoie de acordul locatarilor în plan orizontal şi vertical. Locuiesc la parter am un vecin în plan vertical ... (vezi toată discuția)
S-a modificat legea societatilor comerciale? Andrei Popovici 20 Andrei Popovici 20 La inceputul anului era in discutie modificarea legii societatilor comerciale cu privire la faptul ca pentru infiintarea unei societati comerciale, SRL, ... (vezi toată discuția)
Cine reface tencuiala prăbușită de pe balconul etajului superior, administrația sau proprietarul? Baricz Elena Baricz Elena Buna ziua!Puteti sa ma sfatuiti,ce este de facut??Tencuiala (pe jumatate) a balconului deasupra noastra sa prabusit la noi pe balcon,la vecina de la ... (vezi toată discuția)