avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acordul vecinilor pentru inchiriere apartament unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acordul vecinilor pentru inchiriere apartament unui s.r.l

Vreau sa închiriez locuinţa unui s.r.l, am nevoie de acordul locatarilor în plan orizontal şi vertical. Locuiesc la parter am un vecin în plan vertical si unul perete în perete cu mine orizontal. Dacă între peretele meu şi al treilea vecin intervine casa scării (aproximativ 4m), reprezentând intrarea secundară în bloc, acesta se consideră vecin şi mai este nevoie de acordul lui? Eu sunt singurul locatar între casa scării si el ,deci în plan orizontal este doar unul singur ,in plan vertical doar unul !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:03, 10 Aprilie 2012
Aveti nevoie doar de acordul vecinului de deasupra si al celui din fata dumneavoastra
Aveti nevoie de acordul tuturor vecinilor direct afectati, sus si palier. Activitatea s.r.l.-ului il afecteaza si pe cel de pe acelasi palier cu dv.
@ratavasile1955,
Ati deschis un nou topic pentru aceeasi problema.
Va rog sa reveniti si sa dialogati al primul post:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial in bloc cu semnaturile vecinilor ionelsavu ionelsavu In urma cu 2 ani am cumparat un apartament la parterul unui bloc cu gandul de a transforma una dintre camere in spatiu comercial, aceasta avand un singur ... (vezi toată discuția)
Refuzul asociatiei de proprietari pentru aviz functionare unui s.r.l ContSters205298 ContSters205298 sunt proprietar al unei garsoniere la parter ,doresc sa inchiriez spatiul unui s.r.l,pentru un birou de contabilitate, intrarea este separata, am acordul ... (vezi toată discuția)
Ce solutii am daca un vecin nu vrea sa semneze acordul vecinilor pt.infiintarea unei firme? Ioana_Mtn Ioana_Mtn In cazul in care unul din vecini nu vrea sa semneze Acordul vecinilor, ce solutie as avea sa imi pot deschide un birou? Apartamentul isi schimba destinatia din ... (vezi toată discuția)