avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bancutele din jurul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bancutele din jurul blocului

Am si eu o mica nelamurire. Aseara, dupa cateva ture de alegat m-am asezat pentru 5 minute sa ma odihnesc (nu sa tip, sa vorbesc tare, sa ascult manele pe telefon etc) pe banca de la scara de vis-a-vis de scara mea de bloc. Fapt pentru care a venit proprietara de la parter de la acea scara sa-mi zica sa plec de acolo, ca ei platesc impozit pe acel spatiu, pana la garduletul gradinii si ca ea personal a facut cerere pentru acele banci si ca ea vrea sa stea acolo. Nu aveam chef de cearta, am plecat dar i-am spus intai ca e absurd ce spune si ca mereu stau vecine de ale mele (mai in varsta) acolo si lor nu le spune nimeni sa plece.
Intrebarea mea e daca mi se poate interzice sa ma stau pe acele banci in contextul in care nu am deranjat si nici nu am intentia sa fac zgomot si galagie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iunie 2010
altair2209, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:41, 12 Iunie 2010
:rofl::happy::yeah: Mare ti-e gradina, Doamne!
Spatiul acela, precum si banca cu pricina este proprietatea domeniului public, iar cererea ei...probabil tratata la mica invoiala cu muncitorii care au montat bancile primariei, o aberatie tipic mitocanului de cartier care se extinde cu gradinite, bancute si umbrelute proprii pe domeniul public, autodeclarandu-l "spatiu privat" fara sa-l fi improprietarit nimeni.
Ea plateste impozit pe apartamentul ei si pe cota-parte indiviza din bloc, nu pe gradina "blocului". Nici macar aceea nu este proprietatea privata comuna a blocului, ci spatiu din domeniul public, asa ca sederea Dv. pe banca era indreptatita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banci in spatele blocului . davidescucostel davidescucostel Buna ziua Am nevoie de niste \\"povete \\" din partea celor care au mai avut de- a face cu asa ceva , si anume : In spatele blocului , intr-o zona ... (vezi toată discuția)
Parcare in dreptul unui teren proprietate privata dianaozdal dianaozdal Am urmatoarea problema: ne-am mutat de curand intr-un complex rezidential din Voluntari si avem probleme cu un vecin care insista sa-si parcheze masina in ... (vezi toată discuția)
Bancuta de la scara blocului in ce conditii poate fi desfiintata? holyshit1128 holyshit1128 Buna ziua, Pe bancuta amplasata langa scara blocului se strang foarte multi tineri in fiecare seara, tineri care consuma alcool, mananca seminte si fac foarte ... (vezi toată discuția)