azi am fost la protectia copilului si mi s a spus sa solicit prin ordonanta presedentiala incredintarea copilului si astfel sa l pot muta la scoala de la domiciliul meu, unde de altfel a facut pana in clasa a 5a. De doua zile copilul e la mine si refuza sa se intoarca la mama si sunt obligat zi de zi sa l duc si sa l iau de la scoala fiind o distanta de 25 de km de domiciliul meu. un modele de cerere de pronuntare a unei ordonante presedentiale unde pot gasi?
am avut custodia copilului minor in cls a 6a pana anul acesta cand, la dorinta mamei si cu acordul copilului, prin hotarare s a stabilit custodia la mama sa. Acum copilul nu mai doreste sa stea cu mama sa si refuza sa mai mearga la scoala, mama se poarta brutal, intre timp s a recasatorit. cum procedez?
respinge cerere solicitare la judecatorie obligarea formei asociative de inscriere in obste de padure pe motiv ca cererea de inscriere in obste a fost adresata la o alta primarie decat cea competenta. deoarece de la reforma din 1968 localitatea unde exista obstea a trecut de alta unitate admin. Am nevoie de un model de apel dupa nopul cod de PC