avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Un model de apel NCPC inscriere in obste de padure
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Un model de apel NCPC inscriere in obste de padure

respinge cerere solicitare la judecatorie obligarea formei asociative de inscriere in obste de padure pe motiv ca cererea de inscriere in obste a fost adresata la o alta primarie decat cea competenta. deoarece de la reforma din 1968 localitatea unde exista obstea a trecut de alta unitate admin. Am nevoie de un model de apel dupa nopul cod de PC
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2014
pavelfloarea, utilizator

Alte discuții în legătură

Incheiere de respingere acordare personalitate juridica ong catalin2017 catalin2017 Buna ziua. Saptamana trecuta am depus o cerere insotita de toate documentele prevazute in OG 26/2000, la judecatoria Buzau pentru infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor - asociatie composesorala dascalescu_c dascalescu_c am si eu o intrebare va rog daca se poate sa ma ajutati. tatal meu este membru intr-o asociatie composesorala.....si recent a fost cumparat un teren ... (vezi toată discuția)
Cum sa cer punerea in aplicare a unei sentinte civile investita cu "noi, presedintele romaniei"? andutza_puishor andutza_puishor Sentinta pentru retrocedarea unui teren a fost definitiva si investita cu \"Noi, Presedintele Romaniei\" in 2003; Din acel moment si pana astazi, am solicitat ... (vezi toată discuția)