Da, stiu asta. De asta am si intrebat ca acolo am avut o nelamurire. Prin urmare, inclusiv invitatia la mediere se poate face colectiv, adica X si Y cheama pe Z la mediere; adica si procedura medierii, daca este cazul, poate fi colectiv, este legala si ok facuta, nu trebuie sa avem fiecare separat cate o hartie?
Buna ziua,
Vreau sa aflu daca se poate depune cerere de chemare in judecata de mai multi salariati impotriva unui angajator pentru recuperarea salariului, sau fiecare salariat trebuie sa deschisa actiune separata?
Buna ziua,
am 2 intrebari, poate ma puteti ajuta
1. Vreau sa actionez in judecata firma la care am lucrat pentru ca nu mi-au dat salariul, exista ceva procedura prealabila pe la ITM sau ma pot adresa direct instantei?
2. am de gand sa cer si daune-interese. In cazul in care dupa deschiderea procesului cei de la firma imi ofera salariul de pe statul de plata, eu nu accept iar ei vor trimite banii prin posta, eu sunt obligata sa accept (doar) banii aceia sau procesul poate continua chiar daca ei imi pun la dispozitie (doar) acei bani?
Va multumesc.