avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate gigilake

Activitate gigilake

gigilake a scris:

aceias adeverinta pentru calculul GR II DE MUNCA cu formulare diferita una este luata in considerare alta nu

1)...comform nominalizarii efectuate prin ord.50/1990 pct.90 anexa 2 tabel aprobat de ministeru culturii temeiul juridic al incadrarii in grupa a II a de munca il reprezinta ord.50/1990 decizia nr. 59din 30.03.1990

2)....comform nominalizarii efectuate prin decizia nr. 59din 30.03.1990 temeiul juridic al incadrarii in grupa a II a de munca il reprezinta ord.50/1990 pct.90

care formulare e valabila???

aceias adeverinta pentru calculul GR II DE MUNCA cu formulare diferita una este luata in considerare alta nu

1)...comform nominalizarii efectuate prin ord.50/1990 pct.90 anexa 2 tabel aprobat de ministeru culturii temeiul juridic al incadrarii in grupa a II a de munca il reprezinta ord.50/1990 decizia nr. 59din 30.03.1990

2)....comform nominalizarii efectuate prin decizia nr. 59din 30.03.1990 temeiul juridic al incadrarii in grupa a II a de munca il reprezinta ord.50/1990 pct.90

OARE NU E ACELAS LUCRU NUMAI FORMULAREA DIFERA pentru ca mi afost ceruta alta adeverinta trbuie sa returnez banii primitiin timpul dintre depunerea acestor adeverinte ( sanatate si rabdare)
am lucrat intre anii 1986 si 1996 institut de proiectari functia de tiparitor tipar plan comform legii functia se incadreaza in grupa 2
cum pot obtine o adeverinta pentru aceasta incadrare

.90. Industria poligrafică: topirea de aliaj tipografic; corodare prin procedee chimice; retuş şi montaj pentru tipar plan şi tipar adinc; turnat litere şi material de cules; turnat text după program; stereotipie; imprimare şi lacuire; culegere mecanica; culegere manuală a literelor; zincografie; fotoreproducere; fotoculegere; corectura şi revizie tipografică.
statul este fostul ICRAL care nu se stie ce a devenit as fi foarte recunoscator pentru o indrumare cat se poate de exacta
impartire teren 45% in folosinta si 55%proprietate
eu detin cu titlu de proprrietate 55% din teren(curte )in cota indiviza
vecin detine 45% in folosinta cu chirie la stat !!!
cum se iese din indiviziune cand vecinu nu doreste acest lucru