avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Aceeasi adeverinta pentru calculul GR II DE MUNCA cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Aceeasi adeverinta pentru calculul GR II DE MUNCA cu formulare diferita una este luata in considerare alta nu

aceias adeverinta pentru calculul GR II DE MUNCA cu formulare diferita una este luata in considerare alta nu

1)...comform nominalizarii efectuate prin ord.50/1990 pct.90 anexa 2 tabel aprobat de ministeru culturii temeiul juridic al incadrarii in grupa a II a de munca il reprezinta ord.50/1990 decizia nr. 59din 30.03.1990

2)....comform nominalizarii efectuate prin decizia nr. 59din 30.03.1990 temeiul juridic al incadrarii in grupa a II a de munca il reprezinta ord.50/1990 pct.90

OARE NU E ACELAS LUCRU NUMAI FORMULAREA DIFERA pentru ca mi afost ceruta alta adeverinta trbuie sa returnez banii primitiin timpul dintre depunerea acestor adeverinte ( sanatate si rabdare)
Cel mai recent răspuns: gigilake , utilizator 06:56, 16 Martie 2016
gigilake a scris:

aceias adeverinta pentru calculul GR II DE MUNCA cu formulare diferita una este luata in considerare alta nu

1)...comform nominalizarii efectuate prin ord.50/1990 pct.90 anexa 2 tabel aprobat de ministeru culturii temeiul juridic al incadrarii in grupa a II a de munca il reprezinta ord.50/1990 decizia nr. 59din 30.03.1990

2)....comform nominalizarii efectuate prin decizia nr. 59din 30.03.1990 temeiul juridic al incadrarii in grupa a II a de munca il reprezinta ord.50/1990 pct.90

care formulare e valabila???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la recalcularea pensiei confom perioadei lucrate in grupa ii de munca andra.conecini andra.conecini Buna ziua, mama mea a fost angajata intre anii 1955 si 1985, dintre care a lucrat in grupa a II a de munca in perioada 1969-1985. Am depus la casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa 2 de munca mariusmm6 mariusmm6 Buna ziua. Tatal meu are o adeverinta de la o companie miniera in care se specifica urmatoarele: in perioada 24.06.1976- 26.05.1979 a lucrat ca muncitor ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona dupa noua lege care va intra in vigoare dupa promulgare ? DrHOOK. DrHOOK. Buna ziua! Revin cu o intrebare pentru a obtine un raspuns in legatura cu pensionarea dupa noua lege care va intra in vigoare dupa promulgare si dupa ce va fi ... (vezi toată discuția)