avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta grupa 2 de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta grupa 2 de munca

Buna ziua. Tatal meu are o adeverinta de la o companie miniera in care se specifica urmatoarele: in perioada 24.06.1976- 26.05.1979 a lucrat ca muncitor necalificat si tractorist in grupa 2 in proportie de 100% conform nominalizarii efectuate prin disp. S.C. .... S.A. Constanta nr. 12939/22.10.1990. Temeiul juridic al incadrarii in grupa 2 de munca il reprezinta ORD. 50/90 pct 3. anexa nr. 2 pct. 9 si pct. 160.
In momentul in care s-a prezentat la Casa de Pensii pentru a depune dosarul de pensionare i s-a spus ca temeiul legal al incadrarii in grupa 2 este incorect si nu i-a fost acceptat dosarul. Ce poate face in continuare?.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 6 Iunie 2014
Sa solicite fostului angajator eliberarea unei noi adeverinte pentru perioada desfasurata in grupa a II-a de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi adeverinta pentru calculul gr ii de munca cu formulare diferita una este luata in considerare alta nu gigilake gigilake aceias adeverinta pentru calculul GR II DE MUNCA cu formulare diferita una este luata in considerare alta nu 1)...comform nominalizarii efectuate prin ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta VoicuIulia VoicuIulia Ma numesc Voicu Ionel, din localitatea Mangalia,judetul Constanta,str.Rozelor,nr.9,bl.F5,ap.18.Sunt nascut la data de 25.07.1953 si am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa a doua nechitamaria nechitamaria Buna ziua, Mama mea a primit o adeverinta pentru grupa a doua cu urnatorul temei legal În perioada de la 01.05.1980 până la 23.09.1993, având ... (vezi toată discuția)