avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impartire teren- iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impartire teren- iesire din indiviziune

impartire teren 45% in folosinta si 55%proprietate
eu detin cu titlu de proprrietate 55% din teren(curte )in cota indiviza
vecin detine 45% in folosinta cu chirie la stat !!!
cum se iese din indiviziune cand vecinu nu doreste acest lucru
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 10:43, 2 Aprilie 2014
Vecinul este chirias, dvs trebuie sa iesiti din indiviziune cu celalalt proprietar, adica Statul.
statul este fostul ICRAL care nu se stie ce a devenit as fi foarte recunoscator pentru o indrumare cat se poate de exacta
Mergeti la Primarie.
Buna ziua,
Statul este reprezentat prin Ministerul Finantelor si doar in contradictoriu cu acesta puteti discuta iesirea din indiviziune. Conteaza foarte mult si ce mentiuni se regasesc in cartea funciara a imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune officemvp officemvp buna seara . as dori sa-mi spuneti daca este posibil sa iesi din indiviziune cu alte persoane care sunt tiulari de un drept de folosinta in cote parti dintr-o ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune leyla leyla buna ziua...va rog, as dori sa stiu catre cine sa ma adresez si ce acte imi sunt necesare pentru a scoate din indiviziune terenul(gradina)...mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Probleme constructie teren indiviziune referenta1 referenta1 Va rog frumos, cine poate sa ma ajute si sa-mi dea un sfat: Detin in proprietate un teren - proprietate in indiviziune pe 87mp, totalul acestuia fiind de ... (vezi toată discuția)