avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate ioaninares

Activitate ioaninares

Răspuns la discuția Unde se incadreaza fapta
pai da se semneaza stampileaza dar administratorul acelei firme nu avea stampila la el si am lasat ambele exemplare la secretara lui urmand sa le aduca a doua zi stampilate. Cum nu credeam ca sunt in Burkina faso am lasat asa.

Dovezi ce sa am decat cuvantul meu si efectiv existenta acelui contract serie nr, detalii pe care dansul le-a trecut acolo si eu le-am retinut. cam atat. Ah si martor la o conversatie telefonica avuta cu persoana, in care nu nega contractul ci doar ca nu are timp sa il dea. Asta de 2 saptamani decand nu mai ridica telefonul.

Acuma sincer ce dovezi sa mai am. Cine merge la o semnare banala de contract cu martori, dispozitiv inregistrare etc, poate trebuia sa facem si o poza in grup nu? noi doi si contractul hahah ok lasand gluma
sfaturi any0ne?
mersi
chiar nimeni sa nu stie cum se poate recupera un document?
printr-o simpla hartie de la doctor cum ca nu sunt schizofrenic :)
am un contract prestari servicii semnat intre noi si o alta firma. Ambele exemplare au fost date la stampilat secretarului celeilalte firme si a ramas ca a doua zi aduce copia noastra de contract stampilata. (contractul era completat de ambele parti lipsea doar stampila lor) dar de atunci nu mai dam de aceea persoana.

Contractele ambele copii au ramas la ei (firma respectiva) si nu vor sa le inapoieze.
ce se poate face? este furt ? sau cum se incadreaza
multam
buna ziua,

am semnat recent un contract prestare servicii cu conducatorul unei institutii. Contractele in dublu exemplar au ramas la el pentru a pune stampila institutiei pe ele, erau completate si semnate de mine si el, plus stampilate de mine. Dar nu doreste sa aduca sau sa dea contractele acum si nu pot da de acea persoana.

Ce trebuie/pot sa fac?

probabil vrea sa renunte la contract si din acest motiv nu dau de dansul