avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contract - refuz inapoiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contract - refuz inapoiere

buna ziua,

am semnat recent un contract prestare servicii cu conducatorul unei institutii. Contractele in dublu exemplar au ramas la el pentru a pune stampila institutiei pe ele, erau completate si semnate de mine si el, plus stampilate de mine. Dar nu doreste sa aduca sau sa dea contractele acum si nu pot da de acea persoana.

Ce trebuie/pot sa fac?

probabil vrea sa renunte la contract si din acest motiv nu dau de dansul

Alte discuții în legătură

Unde se incadreaza fapta ioaninares ioaninares am un contract prestari servicii semnat intre noi si o alta firma. Ambele exemplare au fost date la stampilat secretarului celeilalte firme si a ramas ca a ... (vezi toată discuția)
Ong Alex363 Alex363 Buna ziua.Am o problema.Se pare ca am fost pacalit sa semnez o cerere de aderare la un ONG ca simplu membru.Acum presedintele ONG-ului care m-a convins si mi-a ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii - publicitate internet (online) bogdanblue bogdanblue Buna ziua, Sunt la inceput de drum, am un PFA si nu cunosc deocamdata tot procedeul pentru contractele de prestarii servicii. Un srl din alta localitate ... (vezi toată discuția)