avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de prestari servicii - publicitate internet ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de prestari servicii - publicitate internet (online)

Buna ziua,

Sunt la inceput de drum, am un PFA si nu cunosc deocamdata tot procedeul pentru contractele de prestarii servicii.

Un srl din alta localitate vrea sa inchei un contract de prestarii servicii cu ei. dar nu cunosc toate etapele care trebuie indeplinite :

Din ce am inteles acestea sunt etapele, rog pe cineva daca poate sa confirme.

- se trimite contractul prin email la reprezentantii srl-ului pentru vizualizarea acestuia, iar ei il completeaza si il trimit inapoi mie.
- semnez si stampilez contractul in 2 exemplare si il trimit prin posta la adresa firmei pentru semnarea acestora in original de catre dansii
- firma imi trimite inapoi un exemplar semnat si stampilat in original
- trimit firmei factura proforma prin email
- firma achita suma iar eu le trimit factura in 2 exemplare originiale semnate si stampilate.
- firma trebuie sa imi trimita un exemplar inapoi semnat si stampilat

Rog pe cineva sa ma corecteze daca ma insel.
Va multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 23:00, 18 Martie 2011
Ati inteles destul de bine. Aveti grija sa pastrati atat contractul cat si facturile emise. Mai mult la factura ar trebui sa aveti o anexa in care veti descrie in cateva cuvinte serviciul facturat chiar daca acesta este descris in contract- inspectorii de la finante obisnuiesc sa dea amenzi daca factura nu are aceasta anexa (pe care eu o consider inutila in conditiile in care contractul este clar, dar mai bine sa fiti precaut). In factura nu scrieti pur si simplu servicii, ci trebuie sa scrieti "prestari servicii de pubicitate on line conform contract nr..... si anexei la factura". Va mai trebui sa platiti o serie de contributii- la pensii, la sanatate si somaj - va sfatuiesc sa cereti informatii direct la institutiile din judetul in care aveti domiciliul ( Casa de Pensii, AJOFM, Casa de Asigurari de Sanatate). Sa aveti succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport activitate atasat la factura stampilat? roxana.stefania roxana.stefania Buna ziua, Stiu ca la facturile de prestari servicii trebuie sa mentionezi contractul si sa atasezi un raport de activitate. Clientii mei carora le emit ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Contract munca sally_daisy sally_daisy Buna ziua , As dori si eu sa ma ajutati intr-o problema anume: Am semnat contractul de munca pe perioada nedeterminata cu o companie importanta de la noi, ... (vezi toată discuția)