avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca

Buna ziua ,

As dori si eu sa ma ajutati intr-o problema anume:
Am semnat contractul de munca pe perioada nedeterminata cu o companie importanta de la noi, in 3 exemplare. Cei de la departamentul HR mi-au spus ca nu mai au decat un singur exemplar, cel de al doilea fiind la ITM. Mi-au scanat acest contract (mentionez ca de HR se ocupa o forma privata, care are sediul in alta locatie) si mi l-au trimis pe email.
Are toate stampilele si semnaturile, firma cu care lucram fiind, de altfel, una foarte serioasa.
V-as ruga sa-mi spuneti daca este ok aceasta procedura din partea lor sau pot avea neplaceri prin lipsa formularului original.
Cum ar trebui sa procedez si ce este de facut in cazul in care mi-au pierdut contractul?

Va multumesc anticipat pentru ajutor..o zi buna !
Cel mai recent răspuns: sally_daisy , utilizator 08:13, 17 Iunie 2010
-ctr de munca se face in 3 ex. unul pt ITM, unul pt angajator si unul pt angajat;
- ar fi trebuit sa va dea un ex original,dar nu este problema ,il puteti trimite la angajator prin corespondenta sa treaca pe el mentiunea ,, conform cu originalul",sa semneze si sa stampileze.
Daca ITM are un sediu si in localitatea unde domiciliati si unde are sediul angajatorul puteti sa mergeti sa va confirme ca acel CIM este bun si este inregistrat si acolo.
Va multumesc pentru raspunsuri..o zi frumoasa tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila itm alcida20 alcida20 Buna, am si eu o intrebare. Sotul meu s-a angajat la o firma de asigurari luna aceasta in data de 8. Dupa vreo 2 zile, a primit si el contractul dar nu ... (vezi toată discuția)
Exemplar anexa pentru angajat Petrache_G Petrache_G Buna ziua Lucrez la o companie de prestari servicii de proiectare in inginerie. Mai exact firma fie preia proiecte de la client si le lucreaza la sediu, fie ... (vezi toată discuția)
Sediu social al unei firme la mine acasa. ma afecteaza acest lucru? adela05 adela05 Am o ruda care are o societate comerciala in Targoviste. Acum vrea sa mute sediul in Bucuresti si m-a rugat pe mine, daca poate sa treaca sediul social la mine ... (vezi toată discuția)