Buna,
am si eu o intrebare. Sotul meu s-a angajat la o firma de asigurari luna aceasta in data de 8. Dupa vreo 2 zile, a primit si el contractul dar nu apare pe el nicio stampila de la ITM cum ca ar fi inregistrat, doar nr inregistrarii. Are vreo valabilitate contractul daca nu are stampila de la ITM? El pare ca ar fi inregistrat tot in data de 8, dar in data de 8 nu l-a dus nimeni la ITM. Ma poate lamuri si pe mine cineva? Va rog!
Pe contractul individual de munca ar trebui sa fie pe prima pagina, in coltul din dreapta sus, o parafa (micuta) cu numele inspectorului si un numar.
Apoi trebuie sa aiba si o data.
Numarul contractului este dat de ITM.
Puteti sa ne spuneti numarul de contract? Ptr ca aceste numere au un format aparte. SI ne-am putea da seama daca este dat de ITM sau de unitate (ca nr propriu de inscriere document).
Incheiat si inregistrat sub nr. 4/04.02.2010 in registrul de evidenta... sub numarul 113730/08.02.2010. Atat tot. nu are stampila cu data si cu ABSOLUT NIMIC DE LA ITM
Cim
mebi
Dupa o perioada de 3 luni am primit contractul individual de munca care [u][b]nu are specificat numarul de inregistrare in registrul general de evidenta a ... (vezi toată discuția)