avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stampila ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stampila ITM

Buna,
am si eu o intrebare. Sotul meu s-a angajat la o firma de asigurari luna aceasta in data de 8. Dupa vreo 2 zile, a primit si el contractul dar nu apare pe el nicio stampila de la ITM cum ca ar fi inregistrat, doar nr inregistrarii. Are vreo valabilitate contractul daca nu are stampila de la ITM? El pare ca ar fi inregistrat tot in data de 8, dar in data de 8 nu l-a dus nimeni la ITM. Ma poate lamuri si pe mine cineva? Va rog!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 15 Februarie 2010
Pe contractul individual de munca ar trebui sa fie pe prima pagina, in coltul din dreapta sus, o parafa (micuta) cu numele inspectorului si un numar.
Apoi trebuie sa aiba si o data.
Numarul contractului este dat de ITM.

Puteti sa ne spuneti numarul de contract? Ptr ca aceste numere au un format aparte. SI ne-am putea da seama daca este dat de ITM sau de unitate (ca nr propriu de inscriere document).
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2010
Isa Radov, Consultant resurse umane
113730 este numarul de inregistrare
Am sunat la ITM dar nu au stiu sa imi raspunda si mi-au tot facut legatura de la un birou la altul fara niciun raspuns.
alcida20 a scris:

113730 este numarul de inregistrare

Asta e tot?
NU mai scrie nimic?
Incheiat si inregistrat sub nr. 4/04.02.2010 in registrul de evidenta... sub numarul 113730/08.02.2010. Atat tot. nu are stampila cu data si cu ABSOLUT NIMIC DE LA ITM

Alte discuții în legătură

Nelamurire cim Bianca Radulescu Bianca Radulescu Buna seara! O mica nelamurire privind CIM-ul... Pana acum, cand inregistram contractele de munca la ITM sus in dreapta era viza ITM-ului, iar sub titlu era ... (vezi toată discuția)
Cim mebi mebi Dupa o perioada de 3 luni am primit contractul individual de munca care [u][b]nu are specificat numarul de inregistrare in registrul general de evidenta a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata TeodoraRaluca TeodoraRaluca Buna ziua, m-am angajat pe perioada determinata, iar angajatorul meu mi-a dat un contract de munca semnat si stampilat doar de directorul si directorul ... (vezi toată discuția)