avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamurire CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamurire CIM

Buna seara! O mica nelamurire privind CIM-ul...
Pana acum, cand inregistram contractele de munca la ITM sus in dreapta era viza ITM-ului, iar sub titlu era numarul(din registrul de evidenta tinut la societate, adica un simplu caiet) si data la care a fost semnat contractul.
De acum incolo cum se procedeaza? Numarul de revisal se trece sus in colt inlocuind viza ITM-ului sau sub titlu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:01, 15 Ianuarie 2011
CIM se completeaza la fel doar ca nu se mai solicita si nu se mai pune viza ITM.
adelaida_07 a scris:

CIM se completeaza la fel doar ca nu se mai solicita si nu se mai pune viza ITM.

Asta am inteles, dar la noi la societate revisalul sta la firma partenera de contabilitate.
Am incheiat un al 11-lea contract pe acest an in data de 13.01.2010, data inceperii contractului va fi pe 17.01.2010, iar in revisal a fost declarat la un numar oarecare sa zicem 1500/14.01.2010 si am avut o oarecare contradictie. Intrebarea mea este sub titlu adica aici:

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA
incheiat si inregistrat sub nr__/______ in registrul general de evidenta al salariatilor

Se va completa:

1. 1500/14.01.2010
sau
2. 11/13.01.2010 si numarul 1500/14.10.2010 se va trece sus in dreapta unde inainte se punea viza ITM.

Intreb pt ca am avut cateva discutii in contradictoriu cu firma de contabilitate care imi cere sa refac contractl si sa pun varianta 1.
Numarul din REVISAL nu este unul oarecare, aceasta este o evidenta care se completeaza pe masura ce se face o noua angajare,.
Se va completa:

1500/14.01.2010

Contractele se numeroteaza in continuare nu incep cu nr. 1 in fiecare an.
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
adelaida_07, utilizator
Normal trebuia sa aveti o evidenta a numerelor date pentru c.i.m. , deoarece Registrul se completeaza in ordinea angajarii ... in speta, cred ca numarul bun este 11 si nu 1500.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal suciu_diana suciu_diana Buna seara, cum se poate rezolva urmatoarea situatie: actele aditionale ale angajatilor au fost numerotate gen Ionescu are act ad nr. 1/01.01.2010, la 2 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca corect?sau ''fals'' angajator? iuli113 iuli113 buna..se poate ca pt o persoana care are contract de munca din februarie 2011 si sa nu aiba viza ITM pe contract sa fie valabil contractul si sa i se fie virat ... (vezi toată discuția)
Revisal radu maria radu maria Buna ziua, Am si eu o nelamurire :REVISAL si Registrul pentru evidenta C.I.M. sunt acelasi lucru,sau sunt diferite? Multumesc (vezi toată discuția)