avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire :REVISAL si Registrul pentru evidenta C.I.M. sunt acelasi lucru,sau sunt diferite?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 29 Iunie 2011
REVISAL este un program electronic pe care il instalati pe calculator si cu ajutorul caruia tineti evidenta salariatilor, iar informatiile din el vor fi trimise online la ITM. Registrul pentru evidenta CIM cred ca se refera la un registru(caiet) in format fizic unde treceti numele persoanei ce va fi angajata, tipul contractului, data si nr acestuia. Aceste informatii vor fi trecute si in REVISAL.
REVISAL-lu este programul pentru depunerea Registrului general de evidenta electronica a salariatilor.
Me_Isa a scris:

REVISAL este un program electronic pe care il instalati pe calculator si cu ajutorul caruia tineti evidenta salariatilor, iar informatiile din el vor fi trimise online la ITM. ....

Nu este obligatorie trimiterea REVISAl-ului online ... HG mai prevede si alte modalitati de transmitere a REVISAL-ului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal Sorin Farcas Sorin Farcas O mica definitie si mici explicatii vis-a-vis de ...REVISAL? (vezi toată discuția)
Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)
Angajare salariat la pfa OanaAura OanaAura Buna ziua vreu sa angajez o persoana pe PFA-ul meu. Ce pasi trebuie sa urmez? Am inteles ca trebuie sa merg la ITM si ca imi trebuie neaparat semnatura ... (vezi toată discuția)