avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Buna seara,

cum se poate rezolva urmatoarea situatie:

actele aditionale ale angajatilor au fost numerotate gen Ionescu are act ad nr. 1/01.01.2010, la 2 zile un alt angajat Popescu semneaza act aditional nr. 2/03.01.2010, si tot asa, fiecare angajat fiind la primul act aditional....ajungandu-se la un numar fabulos gen act aditional 500/ data....deci, aceste numere nu s-au dat consecutiv pentru un sigur dosar de personal.
Pe de alta parte, numerele pe actele aditionale sunt numerele de inregistrare date de ITM cand s-au luat CIM-urile in evidenta si numarul la rand din REVISAL....

Ce se poate face? Se poate face un PV de constatare a erorilor si decizie cum sa se procedeze de acum inainte?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 23:07, 8 Noiembrie 2010
Buna seara.
Nu va intelg, unde este de fapt problema?
Inregistrati in revisal cu numarul intern de la dumneavoastra, indiferent la cat a ajuns. Aceste numere au fost date conform unui registru banuiesc unde aveti evidentiat fiecare act aditional.
Nu s-au dat dupa un registru, ci asa dupa ureche.

Mie mi se pare normal ca la un contract actele aditionale sa curga in ordine cronologica/angajat ( gen 1/ din data, 2/din data...) si nu 200/ din data, urmatorul 700/ din data...

Pe de alta parte, cum se poate rezolva partea cu numerele ITM-ului de pe CIM-uri, ce apar pe actele aditionale...pentru ca nu apar cele din REVISAL.....eu stiu ca trebuie sa apara cele din revisal - atat pe contractul de munca, cand se inregistreaza, cat si pe actele aditionale cand se intocmesc su ulterior se depun...ca ITM-ul isi da un numar de luare in evidenta, propriu si personal, ii altceva, dar angajatorul trebuie sa respecte pe CIM-uri numarul din revisal, ce va aparea ulterior si pe actele aditionale.
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
suciu_diana, utilizator
Sincer nu reusesc sa va urmaresc ce anume doriti. Punctiati clar.
1. Care trebuie sa fie numarul actului aditional la CIM?
2. Care este numarul corect de pe CIM, ce se trece pe actul aditional - numarul de intregistrare dat in REVISAL de angajator sau cel dat de ITM?
3. Ce se poate intampla daca numarul de pe CIM nu este numarul din REVISAL?
Ok asa e mult mai bine.

1. Numarul actului aditional la Cim trebuie sa fie un numar dat de dumneavoastra din registru intern de numere. Nu trebuie sa fie un numar dupa altul numaidecat la fiecare salariat. sitemul de munerotare este strict legat de organizarea dumneavoastra interna. atat timp cat este o logica e bine.
Numarul dat ulterior de cei de la itm pe actul aditional la cim este pentru dovada depunerii la ei. Se foloseste ulterior pentru a identifica ei, in sistemul lor acel act aditional.

2. ca sa nu aveti nici un dubiu treceti pe actul aditional numarul ITM, apoi numar intern contract, aveti acesta posibilitate.

3.In mod normal in revisal CIM-ul se inregistreaza cu o zi inainte de a angaja omul, deci in REVISAL se va trece contractul cu numarul intern din societate, ca mai apoi se poate reveni si completa si numar ITM, acolo sunt 2 rubrici cu nr. contract si ITM si intern.

Sper ca m-am facut inteles.

In concluzie va sfatuesc sa folositi formula CIM - nr. ITM.....si nr. intern......

Alte discuții în legătură

Revisal Sorin Farcas Sorin Farcas O mica definitie si mici explicatii vis-a-vis de ...REVISAL? (vezi toată discuția)
Cum inregsitrati contractele individuale de munca smeagull smeagull Buna ziua dragi co-forumisti, In \"lumina\" faptului ca nu se mai inregistreaza la ITM contractele individuale de munca, prima mea dilema este: Cum ... (vezi toată discuția)
Pe act aditional la cim trec nr de la itm sau pe cel din revisal? Ada30teo Ada30teo Pe un act aditional la CIM trec nr dat de cei de la ITM sau pe cel din Revisal? Sau le trec pe amandoua ? (vezi toată discuția)