avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pe act aditional la CIM trec nr de la ITM sau pe cel ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pe act aditional la CIM trec nr de la ITM sau pe cel din Revisal?

Pe un act aditional la CIM trec nr dat de cei de la ITM sau pe cel din Revisal? Sau le trec pe amandoua ?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 14:33, 25 Ianuarie 2010
Scuze, am vrut sa spun: in titlul actului aditional trec "Act aditional la CIM inregistrat sub nr... dat de cei de la ITM sau nr contractului de munca din Revisal?"
Se trece numarul dat de ITM.

Revisal nu va da nici un numar. Acolo trebuie sa treceti numarul si data CIM primite de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal suciu_diana suciu_diana Buna seara, cum se poate rezolva urmatoarea situatie: actele aditionale ale angajatilor au fost numerotate gen Ionescu are act ad nr. 1/01.01.2010, la 2 ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata maiamaria maiamaria Buna ziua. Am o problema legata de prelungirea unui CIM pe perioada determinata. Perioada pe care este incheiat Contractul este 06.03 - 06.04.2010. Este corect ... (vezi toată discuția)
Ocupatie inexistenta in cor snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua, in urma cu 2 zile am inregistrat un contract de munca. Functia cu care a fost incadrat angajatul este director logistica ( 122678). functia si codul ... (vezi toată discuția)