avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ocupatie inexistenta in COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ocupatie inexistenta in COR

Buna ziua, in urma cu 2 zile am inregistrat un contract de munca. Functia cu care a fost incadrat angajatul este director logistica ( 122678). functia si codul le-am luat din Rubinian spre care ma trimit mereu cei de la ITM. Problema a aparut in momentul in care am vrut sa il inregistrez in Revisal si am descoperit ca functia nu este trecuta acolo. Ocupatia a fost introdusa prin Ordinul 170/2008 si versiunea mea de Revisal este v 2.0.6 care e ultima de pe site-ul Inspectiei muncii. evident cei de la ITM nu au un raspuns la intrebarea mea si nu stiu cum sa ma ajute. Exista o varianta imbunatatita care ar putea contine si ultimele modificari? Ce as putea face? multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 13 Octombrie 2008
De un an de zile tot intreb pe cei de la Revisal cum facem cu noile coduri COR, care apar mereu, si-mi tot spun ca sa asteptam ca vor face o versiune noua. Si asteptam, asteptam......
nici o problema. Asteptam, dar eu trebuie sa inregistrez in revisal contractul omului, nu? ce fac, stau cu el neinregistrat?
snowgirl19 a scris:

nici o problema. Asteptam, dar eu trebuie sa inregistrez in revisal contractul omului, nu? ce fac, stau cu el neinregistrat?

Intrebati la ITM............... sa dea ei solutia.
Sa va spun cum procedez eu:
In Revisal, la ocupatie i-am trecut ceva apropiat, existent in Revisal, iar cand apare versiunea noua de Revisal ma duc si fac corectia la ocupatie iar la detalii o sa scriu "eroare de inregistrare".
ITM nu mi-a dat nici mie o solutie la aceasta problema.
Da mi sa intamplat si mie .
In Revisal nu exista multe dintre ocupatii.
Eu am inregistrat un contract cu agent livrari iar in Revisal l-am trecut conducator auto
Atentie - asa mi sa spus de la ITM
Nu e normal................#-o#-o#-o

Alte discuții în legătură

Revisal- dublari contracte bvr bvr Buna ziua! Am urmatoarea problema legata de Revisal: am descoperit ca pe portalul inspeciei muncii la angajatorul meu in baza de date apar cateva contracte ... (vezi toată discuția)
Eroare revisal carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua. Sunt o societate din Braila am descarcat noul revisal si incerc sa preiau date din versiunea 206 si imi arata urmatorul mesaj Baza de date ... (vezi toată discuția)
Ce functie aleg? Vioreld Vioreld buna ziua. vreau sa angajez o persoana pe postul de mecanic (utilaj) cod COR 723107. acest post a aparut o data cu Ordinul nr. 397/451/2008 al ministrului ... (vezi toată discuția)