avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social al unei firme la mine acasa. Ma afecteaza ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social al unei firme la mine acasa. Ma afecteaza acest lucru?

Am o ruda care are o societate comerciala in Targoviste. Acum vrea sa mute sediul in Bucuresti si m-a rugat pe mine, daca poate sa treaca sediul social la mine acasa, printr-un ctr de comodat.
Eu, in principiu, nu as avea nici o problema, dar as vrea sa va cer un sfat.
Ma afecteaza in vreun fel acest lucru?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 15:10, 19 Mai 2011
Nu,nu are cu ce sa va deranjeze.In orice moment,puteti rezilia acest contract de comodat.
In principiu nu. Doar sa aveti in vedere ca la dumneavoastra vor veni de acum toata corespondenta pe care o are firma respectiva cu toate institutiile si partenerii comerciali. Si mai ganditi-va la un lucru , daca intr-adevar doriti sa-i gazduiti pe un termen lung, nu dupa un an sau doi sa-i spuneti sa se mute.
andymaurul a scris:

Nu,nu are cu ce sa va deranjeze.In orice moment,puteti rezilia acest contract de comodat.

E adevarat ca se poate rezilia contractul de comodat, insa se pune problema si in felul urmator: oare asociatul se va duce la ORC sa isi faca schimbare de sediu? Daca nu se duce o sa aveti de alergat dvs. .......
Se vor depune cu siguranta actele la ORC. Deci, inteleg ca, in afara de faptul ca voi primi corespondenta, nu e nici o problema!
Daca, de ex, firma intra in insolventa?
legal poate sa o faca dar nu aduce la nimic bun sa te ascunzi de creditori, parerea mea, mai mult dvs. o anumita suprafata o cedati in folosinta lui deci nu o mai puteti folosi vor veni de la finante sa verifice aceea suprafata altfel il declara inactiv, o opinie
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2011
doradragan, utilizator

Alte discuții în legătură

Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Sediu firma srl lucian2peu lucian2peu buna ziua. as dorii sa imi infiintez un srl (magazin online) cu sediu virtual (intr-un cabinet de avocatura care ar costa 800 lei/an). eu la acest sediu nu o ... (vezi toată discuția)