avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social al unei firme la mine acasa. Ma afecteaza ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social al unei firme la mine acasa. Ma afecteaza acest lucru?

Am o ruda care are o societate comerciala in Targoviste. Acum vrea sa mute sediul in Bucuresti si m-a rugat pe mine, daca poate sa treaca sediul social la mine acasa, printr-un ctr de comodat.
Eu, in principiu, nu as avea nici o problema, dar as vrea sa va cer un sfat.
Ma afecteaza in vreun fel acest lucru?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 15:10, 19 Mai 2011
Scuze, dar nu prea am inteles. Deci eu ii cedez o suprafata si ma voi trezi cu cineva care o sa verifice daca chiar isi desfasoara activitatea? Si, avand in vedere ca nu isis desfasoara activ., il declara inactiv?
De asemenea, am inteles ca in Declaratia model 3 se poate completa la SEDIU SOCIAL: Declar ca la sediu nu se desfasoara activiatile din actul constitutiv. E ok?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Sediu firma srl lucian2peu lucian2peu buna ziua. as dorii sa imi infiintez un srl (magazin online) cu sediu virtual (intr-un cabinet de avocatura care ar costa 800 lei/an). eu la acest sediu nu o ... (vezi toată discuția)