avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se incadreaza fapta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se incadreaza fapta

am un contract prestari servicii semnat intre noi si o alta firma. Ambele exemplare au fost date la stampilat secretarului celeilalte firme si a ramas ca a doua zi aduce copia noastra de contract stampilata. (contractul era completat de ambele parti lipsea doar stampila lor) dar de atunci nu mai dam de aceea persoana.

Contractele ambele copii au ramas la ei (firma respectiva) si nu vor sa le inapoieze.
ce se poate face? este furt ? sau cum se incadreaza
multam
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:50, 8 Aprilie 2014
Prima intrebare care se pune nu este unde se incadreaza fapta ci cum puteti proba ca cele descrise de Dvs. s-au petrecut in mod real
printr-o simpla hartie de la doctor cum ca nu sunt schizofrenic :)
chiar nimeni sa nu stie cum se poate recupera un document?
pai chiar nu puteti proba ca ati incheiat acel contract.
de regula contractul in momentul semnarii se stampileaza si fiecare isi ia exemplarul.
ca sa putem vorbi de o infractiune trebuie sa se poata proba existenta contractului de prestari servicii.
pai da se semneaza stampileaza dar administratorul acelei firme nu avea stampila la el si am lasat ambele exemplare la secretara lui urmand sa le aduca a doua zi stampilate. Cum nu credeam ca sunt in Burkina faso am lasat asa.

Dovezi ce sa am decat cuvantul meu si efectiv existenta acelui contract serie nr, detalii pe care dansul le-a trecut acolo si eu le-am retinut. cam atat. Ah si martor la o conversatie telefonica avuta cu persoana, in care nu nega contractul ci doar ca nu are timp sa il dea. Asta de 2 saptamani decand nu mai ridica telefonul.

Acuma sincer ce dovezi sa mai am. Cine merge la o semnare banala de contract cu martori, dispozitiv inregistrare etc, poate trebuia sa facem si o poza in grup nu? noi doi si contractul hahah ok lasand gluma
sfaturi any0ne?
mersi

Alte discuții în legătură

Neplata salariului NAARGHYTA NAARGHYTA Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns intr-o problema. In perioada 25.05.2010 - 20.06.2010 am lucrat la o firma din Galati, Sc. Kelebek Srl , cu ... (vezi toată discuția)
Cum se rezolva aceasta speta imobiliara? mirexa mirexa O prietena a cumparat o casa acum 2 ani, a apelat la o agentie imobiliara care a ajutat-o sa gaseasca ceea ce dorea,s-a incheiat tranzactia, trebuia sa achite ... (vezi toată discuția)
Aditionare contract vodafone in fals lemar lemar Cu doua luni inainte de expirare contract telefonie si internet,suntem contactati de un agent Vodafone care ne propune un abonament de date mobile.Suntem de ... (vezi toată discuția)