avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aditionare contract Vodafone in fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aditionare contract Vodafone in fals

Cu doua luni inainte de expirare contract telefonie si internet,suntem contactati de un agent Vodafone care ne propune un abonament de date mobile.Suntem de acord cu incheierea unui nou contract,care sa nu-l afecteze pe cel initial.Se propune incheierea unui act aditonal -motivat de formulare tipizate.La solicitarea noastra se bifeaza-de catre agent-numai optiunea unui nou serviciu de date.Celelalte campuri-casute raman goale,necompletate sau anulate.
Se semneaza de catre noi ambele exemplare care se iau de catre agent pentrua fi stampilate ,urmand a ni se remite un ex. stampilat.
Dupa multe insistente aflam ca agentul nu mai luceaza la Vodafone si ni se remite de la serviciul clienti o copie alb-negru dupa contract in care erau completate/bifate si alte servicii decat cele discutate.
Se sustine o plangere penala?Impotriva agentului si/sau a Vodafone.
Rog argumentati raspunsul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:58, 11 Decembrie 2016
Este greu de spus daca "se sustine" sau nu o astfel de plangere, pentru ca nu aveti proba, dovada ca sa zic asa, asupra negocierilor purtate si asupra intelegerii finale.
Un lucru este clar, ati procedat gresit cand ati negociat, semnat in alb, etc, dar acum asta e.
Deci intrebarea care se va pune este urmatoarea: Cum dovediti ca ce spuneti este adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu abuz de incredere? Elena_1970 Elena_1970 Buna seara, Am o problema si v-as ruga sa ma lamuriti cum sta treaba din punct de vedere legal. La Vodafone exista un abonament RED29. Costul acestui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Cecuri in alb ca garantie sst1974 sst1974 Buna seara. Am o firma de prestari servicii paza, si un potential beneficiar imi solicita sa ii emit un cec in alb, pentru a il putea utiliza in situatia in ... (vezi toată discuția)