avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate moni89

Activitate moni89

Răspuns la discuția Stimulent insertie
Va multumesc din suflet
Răspuns la discuția Stimulent insertie
Multumesc mult.
In cazul in care ma intorc acolo part-time si ulterior imi gasesc alt job...mai primesc stimulentul daca schimb locul de munca?
Buna dimineata, am si eu nevoie de cateva lamuriri va rog.
Sunt in concediu crestere copil, va trebui sa imi reiau activitatea in luna iulie a.c pentru a putea beneficia de acel stimulent pana implineste copilul 3 ani.
Angajatorul mi-a comunicat verbal zilelel acestea ca nu mai are posibilitatea financiara sa ma primeasca inapoi pe 8 are...(poate sa imi ofere un job part-time pe acelasi post pe care il aveam si bineinteles cu un salariu de 4 ore) si ca in luna octombrie o sa imi desfiinteze postul definitiv.
Eu am inceput sa imi caut de lucru...dar daca nu imi gasesc nimic pana in iulie? Are obligatia sa ma primeasca inapoi? In cazul in care accept un contract part-time mai beneficiez de stimulent? Cand o sa se desfiinteze postul si o sa intru in somaj...mai beneficiez de stimulent?
Multumesc mult
Buna ziua,
sunt insarcinata in 3 luni, in cazul in care sarcina decurge normal si nu trebuie sa intru in concediu medical "fortat", as dori sa stiu cand am dreptul sa intru in concediu prenatal. Din auzite am inteles medicul de familie poate sa imi dea concediu medical cand sarcina are 7 luni.
Multumesc
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Va multumesc :)
Răspuns la discuția Contributii cass
La finante trebuie sa mergeti sa va platiti asigurarea.
Buna ziua,
sunt insarcinata in 13 saptamani. Urmeaza sa imi anunt angajatorul despre sarcina, va rog frumos sa imi spuneti ce trebuie sa fac dupa aceea pentru a putea beneficia de indemnizatie crestere copil pana la 2 ani (lucrez la o firma destul de mica, eu ma ocup de contabilitate si pana acum nu am avut nicio femeie insarcinata sa stiu cum se procedeaza si nu vreau sa omit ceva).
Va multumesc!
Răspuns la discuția Acordare zile libere casatorie
ok, multumesc mult
Răspuns la discuția Acordare zile libere casatorie
Asta am gasit si eu. Noi nu avem in regulamentul intern specificat lucrul acesta.
Ei ar putea sa spuna ca imi dau o zi?
Răspuns la discuția Indemnizatie CCC
Da, beneficiezi de indemnizatie.
Inainte sa depui dosarul suna si intreaba exact de ce documente ai nevoie.