Ori eu nu m'am exprimat suficient de clar ,ori dvs nu ati inteles speta!Nu inteleg ce are de a face acesta cu decesul mamei? La data iesirii din diviziune , mama nu era suferinda.Acest imobil este pe numele meu de foarte mult timp,iar cel ce a gresit a fost judecatorul pentru ca a acordat recurs,desi se deduce destul de clar ca este tardiva actiunea daca privim sa zicem legal.In alta ordine de idei mama nu a introdus nici o actiune si nici un recurs.Cum ar fi putut o diabolica ,psihopata care a facut aceasta mizerie de la inceput sa depuna un recurs in numele mamei ?
Eu stiu ca aceste cereri se depun personal sau prin avocat.Si cum ea nu are avocat si faptul ca locuieste cu mine in strainatate fiind suferinda locomotor.
Cum poate registratura sa primeasca asfel de gunoaie ?In acest fel ar putea depune la dosar orice cetatean care nu are habar de actiune.
gi-jane2 a scris:
Ca sa depuna cerere in numele mamei, trebuie sa si fi semnat cererea, asa ca puteti depune pangere penala.
Banuiesc ca cine vrea judecata e alt mostenitor al mamei, exclus de la mostenire prin aceasta vanzare Va trebui sa aiba rabdare pana dupa decesul mamei pt a ataca aceasta vanzare. Daca dovedeste ca avea alzaimer la data semnării, probabil cava avea castig de cauza.