avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru o cerere de indreptare materiala ,ce priveste ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru o cerere de indreptare materiala ,ce priveste corectarea ...

Pentru o cerere de indreptare materiala ,ce priveste corectarea numelui,pot sa fac cererea si sa specific fara drept de apel sau recurs??
Cel mai recent răspuns: Speranta10 , utilizator 23:54, 9 Aprilie 2022
si sa specific fara drept de apel sau recurs??

nu aveti de ce sa specificati asa ceva.
Caile fe atac nu le stabiliti dvs ci codul de.procedura civila.Dvs faceti cererea de indreptare si nu va mai bateti capul cu amanunte care oricum va scapa...
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Buna ziua .De ce?Este vorba de eroare a numelui si nu inteleg cine ar avea obiectii ,avand in vedere ca am atasat la dosar cartea de identitate,iar in sentinta se scrie gresit,Da si sa va mai spun aceasta greseala este intentionat facuta,dar asa'i cand fac multi facultati pe banii lui taticu si lui mamica,Se cred D-zeu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta judecatoreasca dansava dansava in sentinta judecatoreasca este gresit numele meu si al concubinului ,,pe el il cheama in ,,ci,, viziteu marius ilie iar in hotarere scrie doar viziteu marius ... (vezi toată discuția)
Greseala in redactare hotarare instanta doru anghel doru anghel am avut proces de divort. azi a venit hotararea am vazut hotararea pe scurt mai devreme pe site-ul judecatoriei. si le-am scris ca e o greseala Anume ca ... (vezi toată discuția)
Intampin greutati la preschimbarea cartii de identitate Anjelique Anjelique In urma cu doua luni m-am prezentat la evidenta populatiei pentru a-mi preschimba cartea de identitate .Dupa ce am depus toate actele necesare , domnul agent ... (vezi toată discuția)