avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

sentinta judecatoreasca

in sentinta judecatoreasca este gresit numele meu si al concubinului ,,pe el il cheama in ,,ci,, viziteu marius ilie iar in hotarere scrie doar viziteu marius .iar numele meu este balan elena adriana iar in hotarire scrie balan adriana elena ,si nu pot sa fac certificatul copilului si nici pasaportul copilui ce ar trebui sa fac
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:29, 31 Iulie 2010
Trebuie sa faceti o cerere de indreptare eroare materiala, in care sa specificati greseala intervenita in sentinta.
Depuneti cererea impreuna cu copia sentintei la registratura.
Formulati o cerere de indreptare a erorii materiale intemeiata pe disp.art.281.c.proc.civ.Instanta se va pronunta printr- o incheiere care va fi comunicata , iar aceasta atacabila cu aceeasi cale de atac ca si hotararea a carei indreptare se cere.Astfel veti putea legaliza aceasta incheiere numai dupa expirarea caii de atac al carei termen curge de la comunicarea incheierii.
Atentie! se pune problema unei indreptari de eroare materiala numai in masura in care numele dvs. este gresit in dispozitivul hotararii.
Dupa legalizarea atat a sentintei cat si a incheierii veti putea proceda la intocmirea actelor de care aveti nevoie.;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gresire nume in sentinta raluk_s raluk_s buna ziua in sentinta pe care am primito dupa divort, s-a gresit la numele minorului. ce este de facut?:( (vezi toată discuția)
Sentinta civila plin cu greseli pendre pendre Am divortat am primit sentinta civila plina cu greseli la data de nasterea copilului in loc de 06.05.2001 scrie 05.11.1993 peste tot. Langa asta mai trecut is ... (vezi toată discuția)
Numele petent inlocuit din "greseala",in act oficial,de grefier.. dreaminro dreaminro Va rog sa-mi spuneti..ce pot face,ca am contestat o amenda aplicata abuziv prin forta de politie,fiind incatusati si dusi la politie ,de un agent care ne ... (vezi toată discuția)