avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate KarlaS

Activitate KarlaS

Răspuns la discuția Contracte de munca
Multumesc mult pentru raspuns. Ce alte variante ar mai fi, special pentru cazul in care se lucreaza exclusiv pe comision?
Răspuns la discuția Contracte de munca
Orice forma de contract prin care firma sa fie in deplina legalitate. Fie de colaborare, de inchriere spatiu, de munca etc.
Buna ziua,

Intetionez sa deschid un studio de videochat. Angajatii vor lucra toti doar pe comisioane, nimeni nu va avea salariu fix. Doresc sa stiu cum ii pot angaja din punct de vedere legal.

Multumesc
Răspuns la discuția Pensie anticipata
Multumesc mult pentru raspuns!

Mai am cateva nelamuriri:

1. Exista vreo posibiliate sa ma pot pensiona mai devreme de iunie 2017? Daca da, care ar fi penalitatile?

2. Daca dupa ce termin stagiul de cotizare de 39 de ani si zeci luni, imi dau demisia si nu mai cotizez, ma pot pensiona apoi in iunie 2017 fara penalizari?

Multumesc din nou,

Carla
Buna ziua,

Sunt nascuta in august 1960, am 35 de ani vechime, dintre care 16 la grupa a II-a si 3 copii.

As dori sa stiu cand pot iesi la pensia anticipata si daca s-ar aplica vreo penalizare.

Multumesc,
Carla
Buna ziua,

Doresc sa import de la o fabrica din italia cateva produse cometice si de igiena corporala. As dori sa stiu care sunt avizele necesare pentru importul acestora.

Multumesc