avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Import produse cosmetice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Import produse cosmetice

Buna ziua,

Doresc sa import de la o fabrica din italia cateva produse cometice si de igiena corporala. As dori sa stiu care sunt avizele necesare pentru importul acestora.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:20, 7 Aprilie 2014
Va pot spune care sunt documentele care trebuie sa insoteasca marfa pentru a o putea introduce in tara si vinde, din punct de vedere al securitatii produsului si al utilizatorilor.
Este vorba de declaratie de conformitate pentru produs, certificat de calitate pentru lotul importat, fisa tehnica de securitate, instructiuni de utilizare (toate documentele in original si in limba ramana), avizul Ministerului sanatatii pentru utilizare in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa produse periculoase itm bastti bastti Buna Un magazin care comercializeaza antigel,solutie parbriz,lichid de frana,alcool etilic ,trebuie sa depuna o adresa la registratura ITM ? Unde gasesc un ... (vezi toată discuția)
Declaratie de lot butaciuanchidim butaciuanchidim prin ce act normativ este reglementata \\"declaratia de lot\\" (vezi toată discuția)
Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)