avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Activitate emil65

Activitate emil65

Buna ziua, as dori sa imi deschid un cabinet medical de pediatrie,
Actual sunt medic la Budimex si am un PFI
Vreau sa stiu in primul rand spatioul pe care urmeaza sa-l inchiriez ce cunditii trebuie sa indeplineasca, ca suprafata mp, suprafata cabinet, suprafata sala de asteptare, grup sanitar si altele lucruri pe care nu le cunosc.

Ce aparatura, mobilier este sctric necesar pentru al deschide in conditii legale.

Pot sa-l fac pe PFI actual sau sa-mi fac un SRL, ce este mai bine?
Răspuns la discuția Suspendare Permis
Da, un martor care era cu mine in masina
Am fost oprit de unde echipaj de politie pentru neacordare de prioritate.Pietonul nu avea intentia de trece strada si nici nu pusese piciorul pe trecerea de pietoni . Echipajul de politie era intr-o zona in care nu avea posibilitatea sa observe ca pietonul a pus piciorul pe zebra vizibilitatea fiind obstructionata de masini parcate. Pietonul s-a angajat in traversarea strazii dupa ce am trecut eu.
Nu am recunoscut fapta si as vrea sa stiu ce sanse de castig am daca fac contestatie la judecatorie.
Discuție Penalitati
Am avut datorie la intretinere 6535 lei inclusiv cu penalitati, baza de calcul fiind facuta pana in luna iunie inclusiv.Am achitat aceasta suma in data de 03.09.2014.
La sfarsitul lunii septembrie s-a afisat la panou intretinerea pe luna iulie unde figurez cu intretinere 164 lei si penalitati 116 lei.
Am fost la asociatie si am cerut explicatii pentru aceste penalitati si mi s-a spus ca acea penalitate este de la restanta pe care am avut-o de 6535 lei.
Mi s-a comunicat ca si in luna august voi avea penalitati in contextul in care la ora actuala nu s-a calculat intretinerea pe luna august.
Va rog sa imi dati un raspuns pentru cazul de mai sus.
Multumesc anticipat.
As dori sa deschid un cabinet de psihologie-logopedie.
Se pot accesa fonduri nerambursabile pentru acest domeniu?