Buna seara. Sunt cadru didactic la o scoala din mediul rural unde, acum 2 ani a fost numita politic o doamna directoare. Dumneaei ne jicneste permanent, ne defaimeaza din motive ca nu o "ascultam", in sensul ca nu suntem niste pupincuristi cum si-ar dori dumneaei sa fim. Foloseste doar cuvinte jicnitoare la unii dintre noi, ne ameninta si chiar ne "blestema". Am facut "n" sesizari la Inspectoatul Scolar si chiar la Minister si nu s-a luat nicio masura. Ni s-a promis ca dumneaei si ,implicit activitaea dumneaei, vor fi verificate! Nu s-a luat nicio masura, Unii dintre noi, colegi, am inregistrat-o pe dna director cum ne vorbeste si cum ne umileste. Intrebarea mea este: cum pot face sa ajunga inregistrarile undeva, la un ziar, o televiziune si ce riscam noi cei ce am inregistrat? Este interzis si putem fi trasi la raspundere pt ca am inregistrat-o umilindu-ne?
Va multumesc!
buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: am cumparat un apartament cu credit la banca pe 30 de ani, garantat cu ipoteca pe acesta.pot sa vand acest apartament si cu banii sa inchid creditul?