avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Director ce jigneste angajatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Director ce jigneste angajatii

Buna seara. Sunt cadru didactic la o scoala din mediul rural unde, acum 2 ani a fost numita politic o doamna directoare. Dumneaei ne jicneste permanent, ne defaimeaza din motive ca nu o "ascultam", in sensul ca nu suntem niste pupincuristi cum si-ar dori dumneaei sa fim. Foloseste doar cuvinte jicnitoare la unii dintre noi, ne ameninta si chiar ne "blestema". Am facut "n" sesizari la Inspectoatul Scolar si chiar la Minister si nu s-a luat nicio masura. Ni s-a promis ca dumneaei si ,implicit activitaea dumneaei, vor fi verificate! Nu s-a luat nicio masura, Unii dintre noi, colegi, am inregistrat-o pe dna director cum ne vorbeste si cum ne umileste. Intrebarea mea este: cum pot face sa ajunga inregistrarile undeva, la un ziar, o televiziune si ce riscam noi cei ce am inregistrat? Este interzis si putem fi trasi la raspundere pt ca am inregistrat-o umilindu-ne?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:50, 18 Februarie 2016
Va puteti indrepta cu:
- acatiste catre cea mai apropiata institutie ecleziastica, pentru ca doamna sa fie iertata de pacate, si
- plangere catre cea mai apropiata sectie de politie, pentru purtare abuziva, si puneti la dispozitie mijloacele de proba respective (inregistrarile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa procedeze directorul scolii?? micudaniela micudaniela Buna ziua.Sunt cadru didactic la o scoala din rural,de peste 25 de ani.Zilele trecute un parinte nemultumit de faptul ca fetitei sale nu i-a fost acordata o ... (vezi toată discuția)
Hartuire si taraganare liliputan liliputan Buna dimineata, Tocmai s-a incheiat actiunea unui divort, iar paratul a inaintat ordonanta guvernamentala catre reclamanta, in aceeasi zi cu ultima ... (vezi toată discuția)
Jignire la telefon soniamarcel soniamarcel Buna ziua, In cursul zilei de ieri am fost sunata de sotia unui coleg de al meu de serviciu si jignita ca sunt amanta acestuia, ca sunt ..... m-a jignit f ... (vezi toată discuția)