avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Jignire la telefon
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Jignire la telefon

Buna ziua,

In cursul zilei de ieri am fost sunata de sotia unui coleg de al meu de serviciu si jignita ca sunt amanta acestuia, ca sunt ..... m-a jignit f urat.
Eu nu am absolut nimic cu aceste om suntem doar colegi de serviciu, ne ajutam la serviciu este inevitabil sa nu ne intersectam, (lucrez numai mai mult intre barbati ) mai mancam totii colegii impreuna, numai ca el a facut o obsesie pentru mine si mi-a spus sotia lui ca s-a indragostit de mine, are poezii pentru mine, biletele si tot felul de acatiste in care sunt trecuta eu si fiul meu si familia mea, mesaje etc.
Cum sa procedez in acest caz? Ma suna ea si fiica ea si ma jigneste hartuieste, ca s-a dus la politie si a spus ca sotul ei nu vede in fata lui decat persoana mea si ca ea va divorta si ca vrea sa o omoare din cauza mea si sa-l iau eu acasa.
Ea m-a sunat si mi-a spus ca va veni la serviciu si ma va face de ras si va vorbi cu sefii mei sa ma dea afara pentru ca i-am ademenit eu barbatul.
Cum sa procedez in cazul asta? Daca vine la serviciu ce sa fac?
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Eu tind sa cred ca cineva de la serviciu vrea sa imi faca rau.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: soniamarcel , utilizator 14:03, 9 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa ii faceti plangere penala.
Se poate incadra la mai multe fapte, printre care amenintare, santaj, hartuire. Depinde cat de des va suna, cu ce anume va ameninta si daca s-a tinut pana acum de unele dintre aceste "promisiuni"
M -a sunat ieri, astazi din nou ca sunt o mare c..., ca sa-l iau eu acasa si luni sa dispar de la serviciu ca ea va veni si va vorbi cu sefii mei si ma va face de ras la toti colegii ca stau eu cu barbatul sau cu 30 mai mari decat mine.Probabil ca luni va face ce a spus dar cum sa procedez eu in cazul asta.Nimic nu estea adevarat doar ca el are o obsesie pentru mine.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca ar trebui sa discutati cu "obsedatul", mai intai, daca se poate in prezenta superiorilor sau al hr-ului. Daca va e teama de job/familie si va considerati absolut nevinovata, nu ar trebui sa fie problema in a discuta acest aspect cu toate persoanele interesate.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incepeti sa inregistrati conversatiile, luati legatura dupa cu un avocat care sa va sfatuiasca in ce directie sa mergeti, plangere penala sau instanta civila.
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac - hartuire telefonica nenemus nenemus De mai bine de 5 ani, exista cineva care ii tot trimite mesaje sau apeleaza cu nr privat pe nr de tel al sotiei, indiferent cat de repede sau cat de des si-a ... (vezi toată discuția)
Ma denigreaza pe facebook ! monicamoniq monicamoniq Buna ziua. Poate v-a parea un subiect mai ciudat dar poate stiti sa ma ajutati. Este o persoana utilizatoare facebook care cred ca are o obsesie fata de altii. ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala? anca_12 anca_12 Buna seara! Va solicit ajutorul si un supliment de informatii in ceea ce priveste o problema mai ciudata pe care nu stiu cum sa o rezolv in temei legal; am ... (vezi toată discuția)