avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma denigreaza pe Facebook !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma denigreaza pe Facebook !

Buna ziua. Poate v-a parea un subiect mai ciudat dar poate stiti sa ma ajutati. Este o persoana utilizatoare facebook care cred ca are o obsesie fata de altii. Deci nu e vorba doar de mine. Se pune "live" si incepe sa denigreze orice om. Isi fixeaza o tinta ca sa spun asa si vorbeste non stop de ea. Cred ca e o boala psihica deja. De mine (repet ca si de altele) deja o face de zile intregi,ma denigreaza in fel si chip. Videourile ei imi stau dovada. Ce as putea face in priviinta asta sa o opresc ? Parca femeia asta nu are casa,nu are masa,copil barbat,e o obsedata bolnava psihic,actele ii mai lipsesc.Cu plangere la politie cam greu deoarece nu am adresa ei,doar orasul !
Cel mai recent răspuns: monicamoniq , utilizator 14:15, 1 Septembrie 2016
Buna ziua!

Aveti la dispozitie o actiune civila impotriva acestei persoane pentru daune morale. Daca va simtiti hartuit (temere), puteti sa ii faceti plangere penala pentru infractiunea de hartuire.

Cu stima.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate obține un ordin de restricție dacă nu este vorba despre violență domestică? MadalinMcd MadalinMcd Buna ziua, se poate obține un ordin de restricție daca nu este vorba despre violență domestică? Ca sa înțelegeți corect, este vorba despre o fată ... (vezi toată discuția)
Mesaje vulgare prin sms ContSters62689 ContSters62689 O colega de-ale mele are o mare tristete: un nebun o suna in disperare si ii trimite SMS-uri cu tenta erotica. Am reusit sa verific, o face de pe o cartela ... (vezi toată discuția)
Hartuire obsedat si dezaxat acoperit de autoritati, cum pot proceda ? lauraGt90 lauraGt90 sunt Hartuita de un individ cu probleme psihice grave la cap, plateste politisti, plateste tigani, sau oameni pe care nu ii cunosc sa vina sa ma jigneasca pe ... (vezi toată discuția)