adutescu a scris:
Faceti plangere penala la politie. Exista infractiunea de hartuire sexuala, art. 203 indice 1 Cod penal.
Multumesc; articolul 203 nu se refera la lasarea fara ajutor a unei persoane aflate in dificultate? sa folosesc acest art.?
Ma gandeam si la art. 206 (1), 207 (2).
Elena, m-am gandit si eu intens sa renunt, sa ma mut la alta scoala insa daca as pleca mi-as recunoaste vinovatia, mi-as asuma o greseala care nu este a mea. Nu, aceasta familie tine mult la imagine; ei au un fiu elev in scoala si nu cred ca s-ar preta la scandaluri pe fata tocmai deaceea am fost amenintata si santajata sa renunt benevol la post. Mai mult, atunci cand colegii care-mi iau apararea au intrebat cum ramane cu incidentul de la petrecere ea a spus ca acela nu se ia in considerare, trece cu vederea. Am dedus ca are o problema personala cu mine, eu trebuie sa dispar, i-a spus unei colege ca sotul ei i-a recunoscut ca s-a aprins. Dar vina mea care e? nu i-am dat niciodata motive; de ce sa renunt eu la locul meu de munca, de ce nu renunta el?
Probabil voi face plangere la politie, am 2 martori si daca operatorul de telefonie mobila va oferi inregistrarea conversatiilor atunci voi avea si probele de amenintare si santaj.
Iar daca va fi sa parasesc scoala nu se va intampla fara sa le patez serios imaginea asa cum incearca sa faca si ei cu a mea.