avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... CUM TREBUIE SA PROCEDEZE DIRECTORUL SCOLII??
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

CUM TREBUIE SA PROCEDEZE DIRECTORUL SCOLII??

Buna ziua.Sunt cadru didactic la o scoala din rural,de peste 25 de ani.Zilele trecute un parinte nemultumit de faptul ca fetitei sale nu i-a fost acordata o diploma la serbarea de Craciun,desi nu pariticipase la nicio sectiune a concursului organizat(recitare,felicitari,costum de iarna,compunere)doar pentru simplul motiv ca plangea,a sunat-o pe directoare si m-a reclamat.
Aceasta din urma, a doua zi la prima ora m-a chemat in biroul ei si de fata cu parintele a inceput sa mi aduca acuze ca nu as sti sa gestionez conflictele cu parintii,ca sunt prietena doar cu unii dintre parinti si ca puteam sa ii acord si acelei eleve o diploma macar pentru motivul ca a fost cuminte(desi aceasta nu este nici pe departe cuminte,ba dimpotriva, fiind un copil cu CES agreseaza colegii,ii jicneste,etc).
As dori sa stiu cum ar fi trebuit aceasta directoare sa procedeze,mai ales ca a uitat ca suntem colege de aproape 10 ani?Este deontologica metoda dumneaei?Pentru ca acest lucru nu este prima data cand se intampla,as dori sa aflu daca pot sa fac ceva,sa ma plang cuiva(nu ISJ-ului pentru ca aceasta directoare este numita politic,a fost reclamata de multe ori,au aparut in ziar articole despre dansa cum ca ar aduce prejudicii de imagine scolii precum consum de alcool,etc si nimeni nu a luat nicio masura),sa rezolv legal aceasta problema,pentru ca de cate ori un parinte are o nemultumire neintemeiata,aceasta ii da dreptate fara sa faca vreo cerificare,doar acuzandu-ma in fata acestora,desi ar fi demn de mentionat ca niciun parinte al vreunui elev disciplinat si cu situatie buna la invatatura,nu m-a reclamat vreodata in 25 de ani.
Ar fi demn de mentionat,poate,ca relatia mea cu aceasta directoare nu este grozava,pe motiv ca ori de cate ori greseste,ii atrag atentia,fara rezerve.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:53, 6 Februarie 2015
Ridicati problema in CP. Normal este sa discutati aceasta problema si sa luati o decizie cu totii. Stiti cum se rezolva aceste situatii cu directorii idioti? Sa nu faca nimeni ce zice el ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ii fac plangere penala acestui individ? marianapruteanu marianapruteanu Sunt cadru didactic intr-o scoala gimnaziala,unde am fost numita alaturi de 2 colegi ai mei,intr-o comisie de recuperare a unor sume cu care 2 elevi,au ... (vezi toată discuția)
Atacare decizie consiliul de administratie al unei scoli baikomarilena baikomarilena Eu si colega mea am fost puse in fata unei hotarari a consiliului de administratie al scolii care prevede ca de la 1 septembrie 2011 se reduce un post de ... (vezi toată discuția)
Medie la purtare Andy1732 Andy1732 Salutare! Sunt elev in clasa a 11-a si am o problema. In semestrul 1 mi-a fost incheiata media 8 la purtare, din cauza absentelor nemotivate. Am avut destul de ... (vezi toată discuția)