Sunt cadru didactic intr-o scoala gimnaziala,unde am fost numita alaturi de 2 colegi ai mei,intr-o comisie de recuperare a unor sume cu care 2 elevi,au prejudiciat scoala cu suma de 2oo de euro,prin programul Euro 200,de unde au primit,fara a avea dreptul,calculatoare prin intermediul scolii,de la guvern.Contabilul sef al ISJ ne-a sfatuit sa luam legatura cu contabilul scolii si cu directoarea actuala 9la vremea aceea era alt director),pentru a gasi impreuna solutii de a recupera sumele restante.Totodata ni s-a sugerat sa cerem sprijinul primarului pentru a ne recomanda un agent economic sau un sponsor.Mergand in audienta la domnul primar pentru a-i cere sprijinul,impreuna cu colegii mei,in biroul dumnealui a intrat si contabilul primariei,care este sotul contabilei scolii.Cand a auzit ca noi mentionam numele sotiei sale,ca fiind implicata in recuperarea banilor alaturi de noi,cei 3, care eram numiti in comisie,contabilul a inceput sa tipe la noi,sa ne acuze ca suntem niste mincinosi,ca am furat banii statului,noi cei din comisie si ca el,fiind principalul ordonator de credite,ma va aranja el pe mine.Mi-a adus acuzatii grave de genul ca sunt o penala,ca am inselat bancile(facea referire la 3 credite pe care le-am luat la banca si nemaiputand sa le platesc,acum am poprire pe salariu)si ca acum vreau sa insel si ISJ-ul si mai mult decat atat ca am fost la doamna contabila sefa sa ma plang mintind-o ca si sotia lui este implicata.Dar aceasta contabila,fiiind organul financiar al scolii,desi in 2011 nu era angajata scolii,nu trebuia sa se implice in acoperirea prejudiciului?Vreau sa stiu daca ii pot face plangere penala acestui individ,functionar public find,care m-a calomniat in sediul primariei,fara a a vea temei legal si mai ales daca ii pot cere daune morale,deoarece la ora aceea(8,30 AM) in curtea primariei erau foarte multi oameni din sat,unii parinti ai elevilor mei,care s-ar parea ca au auzit cum acest individ tipa la noi si in special la mine,amenintandu-ma si acuzandu-ma?
Cel mai recent răspuns:
elena138 , utilizator
18:13, 17 Aprilie 2014