avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate coma4c

Activitate coma4c

Buna ziua,
Am avut o poprire pus pe conturi pentru neplata contributiilor legate de PFA in data de 27.05.2016. In data de 31.05.2016 am primit pe portalul online o instintare ca plata a fost facuta (dintr-un cont de locuinte de la BCR, nu cel de salar).
Astazi (7.06.2016) am primit salarul intr-un alt cont (BT) si am aceeasi suma blocata si acolo. Momentan sunt in Cluj-Napoca si PFA-ul imi e deschis in Targu-Mures, nu am cum sa aduc in timp util o hartie de la finante sa imi ridica poprirea.
Intrebarea mea este, cam in cat timp trimit cei de la ANAF ridicarea popririi ? (am mai avut PFA-uri poprite si tot timpul s-au "rezolvat singure" fara sa aduc eu hartie de la finante).
Răspuns la discuția Curatenie Gradina
Va multumesc de informatii
Buna ziua,
As avea o intrebare. La mine la bloc s-a organizat o curatenie in curte iar toti locatarii au fost chemati sa participe, iar in cazul in care nu se prezinta li se vor pune penalizari la consum. Momentan sunt chirias in blocul respectiv, deci nu imi permit sa comentez (am si o luna restanta).
Dar, de curiozitate, pe viitor, este legala aceasta sanctiune ? Sau pot sa-mi indrept gandurile de credit spre o casa in loc de apartament ?