Am o datorie în țară pt care deja mi s-a pus poprire pe cont și aș dori să știu dacă Bej are dreptul să instituie poprire pe un cont din străinătate care este comun al soțului...mentionez ca eu nu lucrez, pe cont intra doar salariul soțului
Mulțumesc
Am rugamintea sa imi spuneti de ce acte am nevoie pt preschimbarea permisului, in conditiile in care mi-am schimbat numele in urma casatoriei, carnetul expirandu-mi abia in august. Cu preponderenta m-ar interesa daca sunt nevoita sa efectuez si vizitele medicale, dat fiind faptul ca il schimb inainte de expirare.
Multumesc mult pt raspuns...despre abuzurile acestea verbale si psihice sigur va fi vorba pt ca din pacate acesta e tipul de om....vroiam doar sa ma asigur ca nu ma afecteaza in ceea ce priveste post/salar...
Lucrez in domeniul bancar, momentan sunt insarcinata in 19 sapt si de la sf lunii martie sunt in concediu de risc maternal ( pana atunci am beneficiat de concedii medicale normale data fiind starea mea) . Am anuntat angajatorul in scris asupra starii mele inca din sapt 10 de sarcina anexand si o adeverinta de la medicul de fam care sa imi ateste starea, am si primit un raport de la medicina muncii. Starea mea de sanatate intre timp s-a agravat, medicul ginecolog facandu-mi un referat prin care solicita acordare de concediu de risc maternal. Am trimis acest raport impreuna cu o declaratie la noi la Hr, respectiv Medicina muncii, care dupa scurt timp mi-am si aprobat concediul de risc tot asa trimitandu-mi un raport, asadar de la sf lui martie primesc concediu medical de risc maternal.
Azi dimineata am fost sunata de sefa mea de la sucursala la care lucrez, care nu accepta starea mea si care m-a amenintat ca daca nu ma prezint pe data de 1 mai la servici "vom vedea ce urmeaza" :(
Poate sa imi faca vreun rau? Nu stiu ce sa fac? E cazul sa imi fac griji atata timp cat cei din centrala, respectiv Medicina muncii este cea care mi-a aprobat riscul maternal pe baza scrisorii medicale. Poate sefa mea de aici sa imi faca vreun rau?
Imi cer scuze pt acest mesaj lung insa vroiam sa fiu cat de explicita si sa primesc un raspuns avizat.
Multumesc mult pt suport
Olimpia