avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Risc maternal

Buna ziua,

Lucrez in domeniul bancar, momentan sunt insarcinata in 19 sapt si de la sf lunii martie sunt in concediu de risc maternal ( pana atunci am beneficiat de concedii medicale normale data fiind starea mea) . Am anuntat angajatorul in scris asupra starii mele inca din sapt 10 de sarcina anexand si o adeverinta de la medicul de fam care sa imi ateste starea, am si primit un raport de la medicina muncii. Starea mea de sanatate intre timp s-a agravat, medicul ginecolog facandu-mi un referat prin care solicita acordare de concediu de risc maternal. Am trimis acest raport impreuna cu o declaratie la noi la Hr, respectiv Medicina muncii, care dupa scurt timp mi-am si aprobat concediul de risc tot asa trimitandu-mi un raport, asadar de la sf lui martie primesc concediu medical de risc maternal.
Azi dimineata am fost sunata de sefa mea de la sucursala la care lucrez, care nu accepta starea mea si care m-a amenintat ca daca nu ma prezint pe data de 1 mai la servici "vom vedea ce urmeaza" :(
Poate sa imi faca vreun rau? Nu stiu ce sa fac? E cazul sa imi fac griji atata timp cat cei din centrala, respectiv Medicina muncii este cea care mi-a aprobat riscul maternal pe baza scrisorii medicale. Poate sefa mea de aici sa imi faca vreun rau?
Imi cer scuze pt acest mesaj lung insa vroiam sa fiu cat de explicita si sa primesc un raspuns avizat.
Multumesc mult pt suport
Olimpia
Cel mai recent răspuns: olimpiatarnoky , utilizator 15:10, 9 Aprilie 2014
1. - Daca aveti certificat medical pentru concediu de risc maternal nu aveti de ce sa va faceti griji.
- Ati respectat procedurile legale prevazute de OUG 96/2002 privind protecţia maternitãţii la locurile de muncã.
- Asa aca nu inteleg de ce va faceti griji.

2. Pe perioada cat sunteti in concediu medical (de orice fel), in conecdiu de maternitate sau in concediu crestere copil nu puteti fi concediata decat daca angajatorul intra in reorganizare judiciara sau faliment.

3. - Nu este necesar ca sefa dvs. sa accepte sau nu starea dvs. de sanatate.
- Chiar daca nu a avut copii pana acum ar trebui macar sa cunoasca legile si sa aiba mai multa intelegere pentru femei si mai ales pentru cele gravide.
- Amenintarile ei nu au nici o repercusiune legala asupra dvs.
- In starea in care sunteti acum aveti nevoie de liniste asa ca nu va mai stresati din cauza unor amenintari ale unor neoameni.

4. Recomandati-i sefei dvs. sa citeasca OUG 96/2003 privind protecţia maternitãţii la locurile de muncã si Normele de aplicare a ei.
Va multumesc mult pt raspunsul prompt. Incerc sa ma linistesc doar ca e greu in aceste conditii...
Va doresc o zi frumoasa
Strict formal, nu are ce sa faca sefa respectiva.
Desigur, neoficial si informal, poate incerca sa va faca viata amara, sa va supuna la diverse presiuni.

Legal, nu exista nici un fel de cadru legal in care un sef,sefulet, sefutza etc. "sa nu accepte starea de graviditate" a unei salariate, ori starea de boala, ori riscul maternal. Asta nu este ceva in care angajatorul sau sefii sa aiba ceva de spus.
Nu are ce sa vi se intample in mod legal, daca "se razbuna" cumva pe dvs. va fi un abuz.

Pana acum ati procedat corect cu notificarile. Nu va faceti griji despre amenintarile acelea.
Cititi pe forum informatii despre protectia maternitatii la locul de munca si o sa vedeti ce drepturi aveti.

Va doresc sanatate.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2014
smeagull, utilizator
1. - Daca acum sunteti deja in concediu de risc maternal (deci sunteti acasa) nu vad de ce sa mai aveti probleme cu sefa care nici macar nu are voie sa va deranjeze in aceasta perioada.
- Nu-i mai raspundeti la telefon.

2. - Dupa concediul de risc maternal veti intra in concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) si apoi in concediu crestere copil (CCC) si deci o perioada buna (peste 2 ani) nu veti mai avea de a face cu ea.
- Dupa ce se termina si CCC, daca va mai fi ea sefa dvs., vom mai discuta.

3. Nu e bine nici pentru dvs. si nici pentru fat sa aveti aceasta stare de stres care, de acum inainte, nu-si mai are rostul.
Multumesc mult pt raspuns...despre abuzurile acestea verbale si psihice sigur va fi vorba pt ca din pacate acesta e tipul de om....vroiam doar sa ma asigur ca nu ma afecteaza in ceea ce priveste post/salar...

Alte discuții în legătură

Concediu cu risc maternal cori80 cori80 Buna ziua! Sunt o Gravida in 25 de sapt pe 4 septembrie mi-a fost rau si am fost la medicul de familie de unde mi-am luat un concediu medical , in aceiasi zii ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal para24 para24 Daca poate cineva sa ma ajute as avea si eu o nelamurire in legatura cu concediul de risc maternal. As vrea sa stiu daca iau acest concediu de 120 de zle(mi ... (vezi toată discuția)
Sarcina la locul de munca ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Astazi am fost cumva amenintata de catre directorul general cum ca administratorul societatii a propus sa ma dea afara pe mine si pe o ... (vezi toată discuția)