avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis conducere inainte de expirare insa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis conducere inainte de expirare insa pe alt nume in urma casatoriei

Buna ziua,

Am rugamintea sa imi spuneti de ce acte am nevoie pt preschimbarea permisului, in conditiile in care mi-am schimbat numele in urma casatoriei, carnetul expirandu-mi abia in august. Cu preponderenta m-ar interesa daca sunt nevoita sa efectuez si vizitele medicale, dat fiind faptul ca il schimb inainte de expirare.

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Preschimbare carnet conducere un roman un roman bine v-am gasit ! Anul acesta in august trebuie sa-mi preschimb carnetul de conducere (A) V-as ruga sa-mi spuneti ce acte imi trebuiesc pentru acest lucru. ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto laura2008_angel laura2008_angel Am 53 de ani si imi expira permisul auto in septembrie si as vrea sa il schimb inainte de expirare E adevarat ca daca ai peste 50 de ani trebuie vizita ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina as dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru preschimbarea permisului de conducere. mai trebuie si fisa medicala??si daca se poate sa imi trimita procura din ... (vezi toată discuția)