avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... preschimbare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

preschimbare permis conducere

as dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru preschimbarea permisului de conducere. mai trebuie si fisa medicala??si daca se poate sa imi trimita procura din spania sa preschimb permisul...multumesc.astepta raspuns
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 11:56, 24 Noiembrie 2010
Daca preschimbarea permisului se realizeaza in interiorul termenului de valabilitate al celui care urmaeza sa fie schimbat, nu este necesara completare fisa medicala
Procura ...este modalitate care nu este acceptata la toate serviciile SPR
Este de preferat sa va informati in prealabil direct la unitatea locala
Mai exact tatal meu este in spania,permisul de conducere ii expira in februarie si el nu poate sa vina si de aceea vreau sa stiu daca se poate sa-l preschimb eu fara sa vina el in tara??cu procura bineinteles.buletinul am putut sa il preschimb cu procura.credeti ca se poate si permisul???
Problema este alta. In lipsa titularului cine va fi fotografiat si apoi scanat pe permisul de conducere?
Inca o intrebare...tatalui meu ii expira permisul de conducere in februarie,dupa cum am mai spus,si el vine tocmai in luna august..ce se intampla daca nu il schimba in perioada de valabilitate si il schimba in luna august???plateste o amenda si atat???
Domnisoara asa cum v-a spus @inocenta daca se intoarce dupa trebuie sa refaca vizita medicala.
NU se plateste nici o amenda.

DAR o sa platesca si sa umble mai mult decat un bilet de avion luat din timp.

Poti sa citesti aici si o sa vezi ca NU E NICI O AMENDA.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto bubutu2 bubutu2 Buna seara!Ce taxe,va rog, trebuie sa platesc si ce documente trebuie sa depun pentru eliberarea unui permis auto cu noua adresa de locuit?.Posed inca ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere inainte de termen popo_acas popo_acas Buna ziua , Permisul meu expira in 2016 , dar vreau sa il schimb acum . Problema care o am este ca nu vreau sa platesc taxa si la ghiseu cind ajung [este ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere expirat bellefille bellefille Un permis de conducere expirat in 2005 se preschimba la fel ca cel care expira, sa zicem,luna aceasta?Trebuie justificata perioada de la expirare si pana in ... (vezi toată discuția)