avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere expirat

Un permis de conducere expirat in 2005 se preschimba la fel ca cel care expira, sa zicem,luna aceasta?Trebuie justificata perioada de la expirare si pana in prezent,perioada in care evident nu l-am folosit ? Cum procedez?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 10:09, 18 Noiembrie 2012
Il puteti preschimba, atasand documentele solicitate inclusiv vizita medicala:
a) Fişa deţinătorului permisului de conducere (se procura de la un birou de copiat acte);
b) Originalul şi copia actului de identitate (xerox);
c) Dovada plăţii contravalorii permisului de conducere şi a taxei de eliberare a acestui document (chitanţa CEC sau BCR de 68 RON);
d) Permisul de conducere a cărui preschimbare se solicită, în original, dacă acesta exista. Dacă nu există se va prezenta cu declaraţie de pierdere, furt sau distrugere.
e) Fişa medicală (efectuată la o unitate sanitară autorizată), din care să rezulte pentru ce categorii sunteţi apt a conduce autovehicule sau tramvaie (dacă valabilitatea administrativă a permisului de conducere a expirat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinoire permis conducere b ando24john ando24john permisul meu a expirat la data de 28.06.2011 si eu nu am observat acest lucru decat acum..pot sa-l reinoiesc? cedocumente imi sant necesare?multumesc (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere inainte de termen popo_acas popo_acas Buna ziua , Permisul meu expira in 2016 , dar vreau sa il schimb acum . Problema care o am este ca nu vreau sa platesc taxa si la ghiseu cind ajung [este ... (vezi toată discuția)
Carnet de conducere bla bla bla bla sotul meu si-a pierdut carnetul de conducere. stie cumva cineva cam cati bani o sa ne ia reinnoirea lui?#-o (vezi toată discuția)