Am trimis doezi clare ca sint mincinosi . Inseamna ca nu s-au uitat pe ele .... sau romanul nostru , " referent ", cine stie ce bazaconii sa fi tradus....
Atunci , cum afla daca am avut parte de un proces corect , daca am fost aparat , prezumtia de nevinovatie , etc. ? Nu din documentele pe care le-am trimis ? Le-am trimis sa ma aflu in treaba ?
Cu toate ca nu mai este obligatorie motivarea solutiei de inadmisibilitate , sint convins ca nu s-a uitat nimeni pe dosarul cu probele pe care le-am trimis .Nu e posibil ca sa nu se vada ca procesul verbal de constatare este ilegal , procurorul minte in rechizitoriu , martori mincinosi , etc. Atunci , singura solutie , presa interna si din Franta , Germania.......
Am sa tin seama de observatia dv. Pur si simplu nu mi-am dat seama , va rog s ma scuzati.
Va multumesc pt. raspuns...Nu , am crezut ca e anulat si m-am concentrat exclusiv in a da in judecata statul roman , si nici nu concep sa nu mi-i se dea dreptate. Am dovezi prea clare , nu se poate , de altfel cererea mea nu e anonima , sint in cele 5 luni , nu-mi spune explicit ce nu e in regula , asa , la modul general si luat pct. cu pct. am constatat ca nu se justifica. Dar dv., a-ti intrebat la politie despre permis , v-au spus ceva ?
Am inteles. V-am trimis un mesaj ... Aici , pe forum no am sa mai intru , m-am lamurit oarecum si imi cer scuze daca am gresit cu deva . Va multumesc pentru intelegere .
Si eu sint in aceeasi situatie .Am fost sigur, ca si dv. , ca permisul a fost anulat dar, aici citind mai mult s-ar putea sa nu fie chiar asa . Daca mai aveti permis va rog sa-mi spuneti si mie cum a-ti facut , eu ma lupt cu ei la cedo , pentru ca am dreptate , o gasesc eu ...
va rog , poate vrea cineva sa-mi spuna ce as putea face..... am primit un prim raspuns de la un raportor roman de la cedo in care mi-i se spunea ca cererea mea nu indeplinea art.47 din regulamentul curtii.. ...l-am indeplinit. Acum, mi-i se spune ca e inadmisibila cererea mea conf. art.34 si 35, adica e anonima ( nu e ) , nu am suferit vreun prejudiciu ( ba da ) , termenul de 6 luni ( e in regula ) ,.Oare sa fie din cauza ca nu am completat , in chestionarul acela , art. din conventie=art. din cpp. roman incalcate ? Desi in " expunerea faptelor " am scris si am trimis documentele ....