Stimat forumist,
Din păcate pentru dvs, nu mai există nici o posibilitate de contstare a deciziei CEDO. De altfrl, art. 34, 35 sunt din Convenție, nu din Regulament și privesc criteriile de admisibilitate.
Cu stimă.
P.S.
În calitate de moderator, vă rog să nu mai deschideți nenumărate discuții noi, câtă vreme puteți continua discuția pe începută deja, prin folosirea funcției ,,răspunde,,.
Am inteles. V-am trimis un mesaj ... Aici , pe forum no am sa mai intru , m-am lamurit oarecum si imi cer scuze daca am gresit cu deva . Va multumesc pentru intelegere .
Mesaj editat
@ stanionel
Data post: Sambata, 12 Aprilie 2014, 10:45
Subiect: Cai de atac impotriva deciziei de admisibilitate CEDO , EXISTA
Cum am spus , moartea e definitiva . Se poate ataca o decizie a CEDO invocind art.73 al.1 si art. 81 din Regulament . Ce spuneti de asta ?
=======
@ stanionel
Forum Legislatie europeana, CEDO, UE, proceduri europene
Discutie Impotriva deciziei CEDO de inadmisibilitate
Data mesaj Sambata, 12 Aprilie 2014, 11:13
Art. 73 al1 In conformitate cu art 43 al Conventiei , orice parte parte poate in cazuri exceptionale sa depuna lin scris la grefa o cerere de trimitere a cauzei in fata Marii Camere indicind problema grava privitoare la interpretarea sau in aplicarea Conventiei sau a protocoalelor sale , sau o problema grava cu caracter general care potrivit ei , se impune a fi examinata de Marea Camera .......
E posibil sa fie CEDO de acord cu acceptarea ca martor a unui colaborator , dovedit ,al politiei si parchetului , a minciunii procurorului din rechizitoriu , a impiedicarii unui acuzat sa se apere , etc ? Eu cred ca nu....
====
1. Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de problema dvs. Vad ca, colegul meu v-a atras atentia si ignorati rugamintea lui.
2. De atacat o puteti ataca, important este sa fie admisa o astfel de cerere.
Am sa tin seama de observatia dv. Pur si simplu nu mi-am dat seama , va rog s ma scuzati.
Stimate forumist @stanionel,
Din cele discutate anterior, observ că, din păcate, vă faceți iluzii nefondate în ceea ce privește atacarea unui decizii de inadmisibilitate vădită. Aceasta este inatacabilă.
La Curtea Europeană, soluțiile pronunțate în ceea ce privește inadmisibilitatea sunt de două feluri: inadmisibilitate vădită, soluție dată în prima fază a procedurilor și inadmisibilitate ,,judecată,, - pronunțată de complete superioare, respectiv Camera.
Soluția primită de către dvs a fost în principiu, pronunțată de un complet de Judecător-unic. Aceasta, în temeiul Art. 27#2 al Convenției este definitivă și, deci, inatacabilă.
Or, Regulile 72, 73 ale Regulamentului, reguli la care vă referiți, se adresează situației în care se pronunță decizia ,,judecată,, de către Cameră, nu de către Judecătorul-unic. La Completul denumit ,,Cameră,, se referă și Art. 43 al Convenției.
Repet, pentru decizia pronunțată în Complet constituit din Judecător-unic, se aplică Art. 27, care arată că decizia este definitivă.
Cu stimă.