avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Despre CEDO - motiv respingere cerere art. 47
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Despre CEDO - motiv respingere cerere art. 47

va rog , poate vrea cineva sa-mi spuna ce as putea face..... am primit un prim raspuns de la un raportor roman de la cedo in care mi-i se spunea ca cererea mea nu indeplinea art.47 din regulamentul curtii.. ...l-am indeplinit. Acum, mi-i se spune ca e inadmisibila cererea mea conf. art.34 si 35, adica e anonima ( nu e ) , nu am suferit vreun prejudiciu ( ba da ) , termenul de 6 luni ( e in regula ) ,.Oare sa fie din cauza ca nu am completat , in chestionarul acela , art. din conventie=art. din cpp. roman incalcate ? Desi in " expunerea faptelor " am scris si am trimis documentele ....
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 22:28, 13 Aprilie 2014
Stimat forumist @stanionel,

Fiecare om pe această lume ar trebui să știe când să se oprească.

Și când spun acest lucru, nu am în vedere numai susținerea cauzei dvs la CEDO, pe care vă invit să o faceți cum credeți dvs de cuviință, deoarece, oricum, sfaturile date se pare că nu au impact, cât însăși participarea dvs pe acest forum.

Pentru acestă atitudine ați fost avertizat aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Subliniez, deschiderea tpoicurilor redundante, în care, deși ați primit răspunsuri, continuați ,,despicarea firului în patru,, vor fi șterse.

Pentre a nu mă vedea nevoit să recomand banarea dvs, vă rog, în mod final, să oprim discuția aici.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar respins la cedo - alte posibilitati? sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Buna seara, O intrebare am. Daca dosarul este respins la CEDO ce cai de recurs mai exista. Sau ce instante internationale se mai pot contacta. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Foarte important: pronunțarea deciziei de inadmisibilitate în cazuri legate de legea 221/2009 andreigrigoriu andreigrigoriu Stimați forumiști, [b] [i]Consider că îmi revine dureroasa, pentru mine, datorie de a vă prezenta Decizia de inadmisibilitate pronunțată ... (vezi toată discuția)
Raspuns cedo ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Am adresat o plangere la CEDO, prin Posta Romana. Estimez ca a ajuns la Curte la sfarsitul lui sep 2014. Stie cineva daca se trimite raspuns ... (vezi toată discuția)