Multumesc, nu am de gand sa fac nimic, nu semnez, nu platesc, iar la telefon nu le mai dau date personale, ca urmare nici nu pot sa avanseze in discutii. Dar ar trebui sa intreprind ceva? Sau sa astept sa vad ce fac ei...
Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti daca se poate in urmatoarea problema: de doua luni sunt sunat de cei de la Kruk pentru un credit restant din 2005, care a fost platit de asigurari - Groupama. Am primit si 2 hartii in posta, de la Kruk, fara confirmare de primire, in care spun ca in 2017 au preluat creanta de la asigurari. Pana acum doar incearca discutii, nu am semnat nimic, nu mi-am asumat nimic. Ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat
Buna ziua
Am nevoie de un sfat, daca ma puteti ajuta. Baiatul meu a inceput demersuri pentru achizitionarea unui apartament-prima casa, dar acesta este ipotecat de vechiul proprietar pentru un credit. Banca respectiva, unde este ipotecat apartamentul pentru credit a dat acordul de instrainare a lui. Grija mea este: cum poate fi protejat baiatul meu de o eventuala inselatorie? Daca vechiul proprietar ia banii si nu face cerere de rambursare a creditului? Ce ar trebui prevazut in antecontract? Va multumesc