avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa - apartament ipotecat pentru credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa - apartament ipotecat pentru credit

Buna ziua
Am nevoie de un sfat, daca ma puteti ajuta. Baiatul meu a inceput demersuri pentru achizitionarea unui apartament-prima casa, dar acesta este ipotecat de vechiul proprietar pentru un credit. Banca respectiva, unde este ipotecat apartamentul pentru credit a dat acordul de instrainare a lui. Grija mea este: cum poate fi protejat baiatul meu de o eventuala inselatorie? Daca vechiul proprietar ia banii si nu face cerere de rambursare a creditului? Ce ar trebui prevazut in antecontract? Va multumesc
Pai faceti tot odata si nu platiti fostului proprietar decat diferenta de bani, restul achitati la banca. Sa va faca dovada a cat este de plata actual cu act de la banca si acea suma de bani, la incheierea contractului, o platiti direct la banca. In plus, vorbiti la dep. juridic si verificati daca puteti face totul in aceeasi zi, chiar la sediul bancii, inclusiv adeverinta de plata integrala a pretului si dovada de ridicare a ipotecii.
Ar ajuta mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prima casa, dupa achitare integrala!!! ContSters357754 ContSters357754 Buna ziua, Am un apartament de 2 camere achizitionat in mai 2013 prin programul prima casa, iar in prezent am toti banii prin care pot achita acest imobil. ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament farkas laura farkas laura Buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat, cum trebuie sa procedez la vanzarea unui apartament cumparat cu credit bancar, si ipotecat in favoarea bancii. Multumesc. (vezi toată discuția)