avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu firma Kruk
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu firma Kruk

Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti daca se poate in urmatoarea problema: de doua luni sunt sunat de cei de la Kruk pentru un credit restant din 2005, care a fost platit de asigurari - Groupama. Am primit si 2 hartii in posta, de la Kruk, fara confirmare de primire, in care spun ca in 2017 au preluat creanta de la asigurari. Pana acum doar incearca discutii, nu am semnat nimic, nu mi-am asumat nimic. Ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabi45 , utilizator 12:40, 26 Septembrie 2018
Nu faceti absolut nimic fara a discuta cu un av,probabil debitul este prescris de mult.Orice plata ,orice esalonare de plata nu va face decat sa va complice situatia.
Multumesc, nu am de gand sa fac nimic, nu semnez, nu platesc, iar la telefon nu le mai dau date personale, ca urmare nici nu pot sa avanseze in discutii. Dar ar trebui sa intreprind ceva? Sau sa astept sa vad ce fac ei...
Aveti posibilitatea demararii unei actiuni in constatarea prescriptiei sau sa asteptati executarea. Legat de daunele personale, va pot contacta pentru ca au un interes legitim.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare creanță veche a cărei cerere de executare a fost respinsă în 2011. e legal să fie vândută, și există posibilitatea să fiu executat în vreun fel? silviuanghel silviuanghel Buna ziua, Prin anul 2008 am avut un credit la CEC Bank asigurat de catre Groupama. Dupa o perioada nu am mai platit, asiguratorul a achitat creditul, iar ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt datorie achitata acum peste 10 ani Dia Stef Dia Stef Buna seara, am avut un credit la Raiffeisen Bank din 2003. In 2005 am inceput sa acumulez niste restante. Am fost notifficata de o firma de recuperari si am ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)